pinterest
Voor een perfecte bescherming van uw vloer

Voor een perfecte bescherming van uw vloer

Ben je op zoek naar een goed product om jouw houten vloer te onderhouden en te beschermen? De meester lakmakers van Rigo verffabriek hebben hiervoor een mooi product ontwikkeld: SKYLT onzichtbare lak. Dit product beschermt de originele houten vloer én zorgt ervoor dat het oorspronkelijke uiterlijk van het hout behouden blijft. 

Beschermd & onderhoudsvriendelijk

SKYLT lak zorgt voor een onbehandelde look van puur hout, terwijl het parket heel goed beschermd is tegen allerlei vormen van vervuiling, schade en zelfs vocht. Per ongeluk gemorste vloeistoffen op het hout kunnen dus geen kwaad. Wat daarbij echt fijn is: je houten vloer is onderhoudsvriendelijk! Goed en regelmatig onderhoud is belangrijk voor elke houten vloer, maar bij vloeren die met Skylt lak behandeld zijn volstaat dweilen met Rigostep Skylt Conditioner. Hiermee blijft de beschermende toplaag intact en blijft je houten vloer optimaal in vorm. 

Geef je vloer een tweede leven

Je vloer behandelen met de lak van RIGO verffabriek is perfect wanneer je niet alleen de vloer wilt renoveren, maar vooral ook een prachtige finish wilt geven. Door een behandeling van schuren en lakken met Skylt kan je houten vloer zelfs het meest intensieve gebruik weer helemaal aan. 

Wil je je vloer niet alleen een tweede leven geven met een frissere look, maar heb je ook de wens om je donkere parketvloerlichter te maken? Dat kan ook met de producten van Rigo Verffabriek. Laat je vloer door de vloerenspecialist behandelen met een lichte overlakbare kleurolie van SKYLT in combinatie met een voorkleuring. Met de transparante afwerking van de onzichtbare lak wordt je vloer omgetoverd tot een lichte houten vloer en geef je de ruimte een hele nieuwe uitstraling!

Voor meer informatie over de producten van SKYLT en de mogelijkheden, kijk op rigoverffabriek.nl

FotoVoor een perfecte bescherming van uw vloer

RIGO Verffabriek

Meer dan alleen een verffabriek

Informatie aanvragen bij RIGO Verffabriek

Deel dit artikel:
deel op facebook deel op linkedin deel op twitter deel op pinterest deel op whatsapp
banner
banner

PRODUCTEN IN ONS ASSORTIMENT

Bekijk alle producten
banner

Volg ons via

facebook instagram pinterest twitter

Maandelijkse nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Brochures aanvragen

Vraag gratis woonbrochures aan in onze brochure service

Brochure aanvragen
Klik hier om GRATIS
informatie aan te vragen