pinterest
Woongezonde en super stille comfortvloeren zonder vinyl

Woongezonde en super stille comfortvloeren zonder vinyl

Ben je op zoek naar een designvloer met de voordelen van een vinylvloer (robuustheid, onderhoudsgemak en elasticiteit) voor de woonkamer, slaapkamer of voor de kinderkamer? Kies dan voor een woongezonde vloer, hét gezonde antwoord op veel traditionele vloeren van vinyl.

Comfortvloeren met extra stille dubbele kurklaag

De nieuwste MeisterDesign. comfort vloeren hebben alle voordelen van een vinylvloer maar dan zonder de voornamelijk ecologische en technische nadelen. Ze zijn geurneutraal, vrij van weekmakers en warmtebestendig. De dubbele kurklaag maakt deze vloeren ook nog eens extra stil en omdat ze zo zacht voor de gewrichten is en warm aan de voeten voelt, zijn de designvloeren uitermate geschikt voor alle woon –en slaapkamers, maar in het bijzonder voor kinderkamers.

FotoWoongezonde en super stille comfortvloeren zonder vinyl

Farm eik licht 6831, houtdessin landhuisdeel - Meister

Een designvloer is een ongecompliceerde vloerbedekking en geknipt voor gezond en mooi wonen. Naast het bekende korte planken en tegelformaat, zijn de MeisterDesign. comfortvloeren nu ook verkrijgbaar in het alom geliefde en trendy formaat van een landhuisdeel. Met een lengte van meer dan 2 meter en bijzonder realistische houtdessins zijn deze vooral geschikt voor grote ruimtes. 

De designvloeren van Meister zijn er in vier opbouwvarianten: comfort, flex, life en pro. Sommige van deze vloeren zijn zelfs geschikt voor in de badkamer (MeisterDesign. life en pro), omdat ze waterproof zijn. De mooie collectie MeisterDesign. comfort heeft het keurmerk De Blauwe Engel en is 100% Made in Germany.

Vraag voor meer informatie de brochure op of bezoek de website van Meister

Deel dit artikel:
deel op facebook deel op linkedin deel op twitter deel op pinterest deel op whatsapp
banner
banner

PRODUCTEN IN ONS ASSORTIMENT

Bekijk alle producten
banner

Volg ons via

facebook instagram pinterest twitter

Maandelijkse nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Brochures aanvragen

Vraag gratis woonbrochures aan in onze brochure service

Brochure aanvragen
Klik hier om GRATIS
informatie aan te vragen