pinterest
Badkamervloer: vinylvloer zonder vinyl

Badkamervloer: vinylvloer zonder vinyl

Ben je op zoek naar een nieuwe vloer voor de badkamer? Dan zijn de nieuwe MeisterDesign 4-in-1-vloeren van Meister een aanrader. De “vinylvloer zonder vinyl” is het woongezonde antwoord op vloeren van vinyl. De waterbestendige vloeren hebben alle handige voordelen van een vinylvloer, maar dan zonder de vooral ecologische en technische nadelen.

FotoBadkamervloer: vinylvloer zonder vinyl

Meisterdesign Galleria White 7322

Ecologische 4-in-1-vloer

De dunne en renovatievriendelijke vloer van Meister kan probleemloos worden gelegd in ruimtes met lichte oneffenheden in de vloer. MeisterDesign is – in tegenstelling tot veel vinylvloeren – geurloos, vrij van weekmakers en hittebestendig. De vloeren beschikken over het keurmerk De Blauwe Engel en zijn 100% Made in Germany. Het ecologische 4-in-1-vloerconcept is simpel: er zijn 18 moderne decors die elk in 4 verschillende technische varianten beschikbaar zijn. Dit maakt het kiezen eenvoudig, want je kiest eerst voor het design en daarna voor de technische opbouw die je het beste bevalt of het beste in je budget past.

FotoBadkamervloer: vinylvloer zonder vinyl

MeisterDesign Zomereik natuur 6983

Vloeren voor elke woonstijl

De vloeren zijn niet alleen waterproof, maar zijn ook stil en kunnen tegen een stootje. De geïntegreerde lagen kurk zorgen voor een heel aangename, rustige akoestiek. Er zijn 14 moderne houtdessins, van het luxueuze, donkere wilde eik en harmonische goudbruine tinten tot het Scandinavisch lichte polar eik en vier moderne tegel-imitaties, zodat er voor elke woonstijl een passende vloer te vinden is.

Er zijn twee varianten: MeisterDesign. flex is de 5 mm dunne vloeroplossing en MeisterDesign. comfort is de 9 mm vloervariant met 2 lagen kurk, die heel aantrekkelijk is voor veeleisende projecten. Beide vloeren zijn ook zeer geschikt voor andere ruimtes in huis, zoals de keuken, slaapkamer, woonkamer en zelfs voor serres en veranda's.

Wil je meer weten over de mogelijkheden? Vraag dan hier een brochure aan of bezoek een verkooppunt bij jou in de buurt

PRODUCTEN IN ONS ASSORTIMENT

Bekijk alle producten
banner
Deel dit artikel:
deel op facebook deel op linkedin deel op twitter deel op pinterest deel op whatsapp
banner
banner
Uw-Woonmagazine Shop
Bekijk alle aanbiedingen

Volg ons via

facebook instagram pinterest twitter

Maandelijkse nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Brochures aanvragen

Vraag gratis woonbrochures aan in onze brochure service

Brochure aanvragen
Klik hier om GRATIS
informatie aan te vragen