pinterest
Kleintje Royl oil: de perfecte bescherming van hout

Kleintje Royl oil: de perfecte bescherming van hout

Houten meubels brengen warmte en karakter in je interieur. Of je nu een prachtige houten eettafel hebt of een bijzonder antiek dressoir, één ding is zeker: deze pronkstukken verdienen een goede behandeling.

Houd je meubels mooi

We willen allemaal dat onze meubels zo lang mogelijk meegaan en mooi blijven. Door ze in de ROYL Oil van RIGO te zetten, zorg je voor een beschermende laag tegen vocht, vlekken en dagelijkse slijtage. De ready-mixed olie kan in één keer worden aangebracht en drooggewreven, dus je hoeft niet in delen te werken. Het is zo sterk dat één behandeling volstaat.

De olie dringt diep in de poriën van het hout door. Het hout is daardoor langdurig van binnenuit beschermd tegen water en vuil. Bovendien is het zuinig in gebruik. Een halve liter is voldoende voor 15 á 20 m2 en ook de perfecte bescherming voor je houten aanrechtblad. Super geschikt voor een klein(er) project dus!

Original Oak

Deze innovatieve olie is speciaal voor de meubelmaker ontwikkeld en in halve liters verkrijgbaar. De olie wordt op kleur gemaakt en is sinds kort ook verkrijgbaar in je favoriete kleur Original Oak. Met de komst van deze nieuwe kleur zijn de kleintjes van RIGO Verffabriek compleet, je kan kiezen uit: ROYL Oil 2K 0,5L Alaska White, Mountain Grey, Livid, Double Alaska White, Natural Oak, Pitch en Original Oak. Kijk voor meer informatie over de ROYL Oil 2K 0,5L op: rigoverffabriek.nl

FotoKleintje Royl oil: de perfecte bescherming van hout


RIGO Verffabriek

Meer dan alleen een verffabriek

PRODUCTEN IN ONS ASSORTIMENT

Bekijk alle producten
banner
Deel dit artikel:
deel op facebook deel op linkedin deel op twitter deel op pinterest deel op whatsapp
banner
banner
Uw-Woonmagazine Shop
Bekijk alle aanbiedingen

Volg ons via

facebook instagram pinterest twitter

Maandelijkse nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Brochures aanvragen

Vraag gratis woonbrochures aan in onze brochure service

Brochure aanvragen
Klik hier om GRATIS
informatie aan te vragen