Een luxe uitstraling: bamboe parket met extra lange planken

Bamboe vloeren zijn het ideale alternatief voor houten vloeren. Moso bamboe is namelijk één van de snelst groeiende planten op aarde en een onuitputtelijke grondstof. De harde en duurzame vloeren hebben een natuurlijke schoonheid en er is een ruime keuze in kleuren en afwerkingen. Zo is er altijd een bamboe vloer die past bij jouw wensen en interieur.

De nieuwste bamboe vloerencollectie Excellence van MOSO® heeft extra lange planken, die de vloer een luxe uitstraling geven. In dit artikel vertellen we je meer over deze stijlvolle collectie met vier nieuwe trendy kleuren. 

Moso bamboe vloer Excellence met extra lange planken voor een luxe uitstraling #moso #bamboe #vloer #houtenvloer #bamboevloer #duurzaam #interieur

Bamboo Excellence

De MOSO® Bamboo Excellence vloeren zijn de mooiste bamboe vloeren die er zijn. Het is zelfs de eerste MOSO® vloer die in Italië wordt gemaakt. De rijke kleuren en opvallende uitstraling wordt versterkt door de speciale natuurlijke afwerking met Bona Raw lak. De matte lak is nauwelijks zichtbaar en geeft de planken mooie onafgewerkte looks.

Moso bamboe vloeren #vloer #bamboe #moso #mosobamboo

Vloerverwarming 

De planken bestaan uit een bamboe toplaag en een berken multiplex onderlaag. Door deze constructie is de vloerplank extreem stabiel en met de dikke toplaag ook heel duurzaam. De lange planken kunnen hierdoor ook zwevend worden geplaatst op vloerverwarming. 

Moso bamboe vloer #interieur #vloer #bamboe #inspiratie #moso #mosobamboo

Natuurlijke kleuren

Voor elke individuele kleur van de Excellence collectie heeft MOSO een speciaal productieproces ontwikkeld. De kleuren Silver en Palladium worden witter gemaakt om de kleur van de bamboe te versterken, terwijl de kleuren Platinum en Gold worden aangebracht nadat de planken zijn geborsteld voor een natuurlijk gevoel en effect. 

Bamboe vloer. Duurzame houten vloeren van Moso Bamboe #bamboe #vloer #interieur #duurzaam #moso #mosobamboe

Nieuwsgierig geworden naar de duurzame en sterke bamboe vloeren van MOSO? Download hier de digitale brochure of vraag informatie aan!

Moso Bamboe vloer #interieur #vloer #bamboe #bamboo #mosobamboo

Foto's: Bamboo Excellence vloeren van MOSO® Bamboe

Download de brochure

Deel dit artikel:

PRODUCTEN IN ONS ASSORTIMENT

Bekijk alle producten

Volg ons via

Maandelijkse nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Brochures aanvragen

Vraag gratis woonbrochures aan in onze brochure service

Brochure aanvragen
Klik hier om GRATIS
informatie aan te vragen