pinterest
Energiezuinige vloerverwarming zonder frezen

Energiezuinige vloerverwarming zonder frezen

Vaak denken we bij het aanleggen van een vloerverwarming aan hak- en breekwerk, frezen en een kapotte vloer. Met een huis vol stof, rommel, afval en de onvermijdelijke herrie als gevolg. Bovendien brengt het infrezen van vloerverwarming ook bepaalde risico's met zich mee. WARP Systems heeft de oplossing, namelijk een vloerverwarming leggen zonder te frezen.

Zonder risico's

FotoEnergiezuinige vloerverwarming zonder frezenWanneer we denken aan renovaties slaat menig hart over bij het vooruitzicht aan rotzooi en stof in huis. Dat is niet anders bij het leggen van een vloerverwarming. Of beter, dat wás niet anders. Omdat frezen niet zonder risico's is, er kunnen gasleidingen en aanvoer- en retourleidingen naar radiatoren die in de vloer zijn ingebed, beschadigd raken, met als gevolg een waterramp of erger. Warp Systems legt een vloerverwarming zónder frezen! 

Zonder hakwerk een vloerverwarming

FotoEnergiezuinige vloerverwarming zonder frezenDaarnaast zijn er situaties waarbij het frezen simpelweg geen optie is, om bouwtechnische redenen. Denk aan een houten ondervloer, een bestaande tegelvloer die niet stevig genoeg zit of een algemeen instabiele vloerconstructie. Met behulp van SpeeTile en SpeeTherm Vloerverwarmingssysteem kun je zonder de noodzaak van hak- en breekwerk genieten van de voordelen van vloerverwarming. Ook in kleine ruimtes en wanden.

Meer weten? Bestel dan de brochure hieronder:

WARP Systems

Het meest veelzijdige en complete systeem om iedere ruimte te verwarmen en te koelen.

Informatie aanvragen bij WARP Systems

Hoe wilt u de informatie ontvangen?

PRODUCTEN IN ONS ASSORTIMENT

Bekijk alle producten
banner
Deel dit artikel:
deel op facebook deel op linkedin deel op twitter deel op pinterest deel op whatsapp
banner
banner
Uw-Woonmagazine Shop
Bekijk alle aanbiedingen

Volg ons via

facebook instagram pinterest twitter

Maandelijkse nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Brochures aanvragen

Vraag gratis woonbrochures aan in onze brochure service

Brochure aanvragen
Klik hier om GRATIS
informatie aan te vragen