Een PVC vloer is breed toepasbaar, gaat lang mee én geeft minimale geluidsoverlast. Therdex biedt passende service voor het maken van uw keuze en het onderhouden van uw vloer. Of u nu kiest voor lange planken, een hongaarse punt, visgraat of juist beton en steen; al deze PVC vloeren zijn verkrijgbaar in verscheidene formaten en kleuren. Combineer en creëer eindeloze mogelijkheden met de PVC vloeren van Therdex.

De PVC vloeren zijn ultieme sfeerbepalers en voorzien de ruimte van het juiste karakter. Daarnaast biedt de vloer jarenlang comfort. De focus bij Therdex PVC vloeren ligt op gebruiksgemak door middel van de duurzame en slijtvaste materie. Door een vloer die nauwelijks van echt te onderscheiden is wordt er een luxueuze en stijlvolle PVC vloer gewaarborgd.

Therdex vloeren zijn niet alleen onderscheidend op esthetisch niveau, maar ook als het gaat om milieuvriendelijke eigenschappen. Dat maakt Therdex gewaardeerd onder architecten, designers en interieurliefhebbers die opzoek zijn naar een onderscheidende en duurzame vloer. Bezoek de Therdex website om de series te bekijken en stalen aan te vragenBEZOEK ONZE DEALERS

Informatie aanvragen bij Therdex PVC vloeren

Deel dit artikel:

Volg ons via

Maandelijkse nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Brochures aanvragen

Vraag gratis woonbrochures aan in onze brochure service

Brochure aanvragen
Klik hier om GRATIS
informatie aan te vragen