pinterest
Hoe bescherm je je vloer tijdens een gezellig avondje

Hoe bescherm je je vloer tijdens een gezellig avondje

Gezellig met vrienden of familie rond de vuurkorf zitten. Lekker marshmallows bakken, spannende verhalen vertellen en bijkletsen over de afgelopen week. Je kent het wel. Een vuurkorf of een terrashaard kan voor een gezellige sfeer zorgen en houdt je daarnaast ook lekker warm. Hierbij is het verstandig om je vloer goed te beschermen tegen het vuil dat hier vanaf komt als je deze de hele avond aan hebt staan. 

Een extra toevoeging op jouw salontafel 

Een terrashaard komt in allerlei soorten maten en kleuren. Je kunt gaan voor een basic model, waarbij weinig ruimte is voor andere spullen. Dit is bijvoorbeeld handig als jouw tuin niet over super veel ruimte beschikt, maar je toch de gezelligheid van een terrashaard wilt. Een echt complete terrashaard bestaat uit een mooie salontafel met in het midden een heerlijke warme haard. Je hebt natuurlijk de keuze uit verschillende modellen. Als je kleine kinderen hebt, dan is het verstandig om een goede bescherming rondom de haard te hebben. Als je hier vrijwel nooit mee te maken hebt, dan is een salontafel met een open haard natuurlijk extra leuk. Dit creëert ook een beetje een kampvuur idee. 

Eenvoudig maar net zo gezellig

Wanneer je voor een wat eenvoudigere oplossing wilt gaan, dan is een vuurkorf wellicht wat meer voor jou. Een vuurkorf biedt je natuurlijk nog steeds de gezelligheid die je graag wilt met je partner of vrienden. Een vuurkorf is daarnaast ook wat praktischer, omdat het makkelijk mee te nemen is en goed te verplaatsen is. Wil je bijvoorbeeld de ene keer voor in de tuin zitten en de andere keer achter in de tuin, dan pak je de vuurkorf gemakkelijk op. In tegenstelling tot een terrashaard, wat een stuk groter en zwaarder is. Die verplaats je niet zo makkelijk. 

Bescherm je vloer tegen een terrashaard of vuurkorf

Het is handig om een vloerbeschermer aan te schaffen om de ondergrond van jouw terras goed te kunnen beschermen tegen het vuil dat uit een terrashaard of een vuurkorf komt. Je wilt namelijk niet dat de mooie, dure tegels die je net hebt aangelegd beschadigd raken en snel aan vervanging toe zijn. Dit kan een mat zijn die brandvertragend is, of een simpele uitvoering waarbij het makkelijk is om vuil af te nemen. Deze vloerbescherming is natuurlijk in allerlei soorten, kleuren en materialen te verkrijgen, zodat het goed af te stemmen is op het interieur.

Deel dit artikel:
deel op facebook deel op linkedin deel op twitter deel op pinterest deel op whatsapp
banner
banner
banner

Volg ons via

facebook instagram pinterest twitter

Maandelijkse nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Brochures aanvragen

Vraag gratis woonbrochures aan in onze brochure service

Brochure aanvragen
Klik hier om GRATIS
informatie aan te vragen