pinterest

De voordelen van een pvc vloer

De voordelen van een pvc vloer #wonen #interieur #pvc #pvcvloeren

De voordelen van een pvc vloer zijn eindeloos. Een pvc vloer is namelijk ontzettend sterk, eenvoudig in onderhoud, geluiddempend en is uitstekend te combineren met vloerverwarming. Het zal je dan ook niet verbazen dat een pvc vloer in veel situaties de perfecte oplossing is. Een pvc vloer is misschien wel de meest veelzijdige vloer, omdat deze verkrijgbaar is in veel verschillende kleuren en patronen. Wij nemen je mee in de belangrijkste voordelen van een pvc vloer.

Voor ieder wat wils

Uren, dagen, weken zoeken naar de perfecte vloer is met de keuze voor een pvc vloer verleden tijd. Het enorme aanbod aan diverse kleuren en dessins in de Floorlife pvc collectie is een garantie voor succes. Zo kun je kiezen uit authentieke houtkleuren en industriële grijstinten. Dit maakt een pvc vloer de perfecte vloer om jouw persoonlijkheid over te brengen naar verschillende ruimtes en creëren we samen de perfecte basis voor jouw unieke woonstijl.

Eenvoudig in onderhoud

Iedereen wil zijn kostbare tijd zo efficiënt mogelijk besteden. Waarom zullen we dan langer bezig zijn met schoonmaken dan nodig is? Doordat de toplaag van pvc glad en waterbestendig is, is het onderhouden van de vloer een fluitje van een cent. Regelmatig stofzuigen en dweilen met een co-pro reinigingsmiddel is al voldoende om je vloer in topconditie te houden. Door bescherming te plaatsen onder je stoelen, banken en andere schuivende meubels houd jij je vloer zo lang mogelijk krasvrij en je omgeving jaloers.

Natuurgetrouwe decoren

Een pvc vloer is tegenwoordig bijna niet meer van een echte houten vloer te onderscheiden. De toplaag van pvc vloeren is namelijk voorzien van een levensechte structuur. Floorlife is bij de productie van zijn pvc vloeren nog een stapje verder gegaan. Door gebruik te maken van een zogenaamde Embossed In Register (EIR) structuur kun je het dessin van Floorlife pvc vloeren ook daadwerkelijk voelen. Zo hebben de nerven diepte en weerspiegelen de noesten het karakter van echt hout. Ook de structuur van een pvc vloer met betonlook is volgens dit principe geproduceerd. Op deze manier heb je wel de uitstraling van een authentieke vloer, maar niet de lasten.

Combineer je vloer met traprenovatie

Je zult het misschien niet meteen verwachten, maar de trap is één van de eyecatchers in jouw woning. Door de trap te bekleden met pvc kun je het dezelfde look & feel geven als de vloer op de beneden- en/of bovenverdieping. Op deze manier wordt de trap opgenomen in je woonstijl en creëer je rust en eenheid in je interieur. Met diverse patronen en kleuren heb je met Floorlife traprenovatie wel meer dan 100 mogelijkheden.

De beste keuze met vloerverwarming

Wil jij optimaal rendement halen uit je vloerverwarming? Dan is de keuze voor een pvc vloer snel gemaakt. De dunne stroken van pvc geleiden de warmte namelijk optimaal. Zo baant de warmte zich gemakkelijk vanaf de basisvloer, door de pvc vloer naar de ruimte. Dit geeft niet alleen een warm en aangenaam gevoel, maar is ook nog eens goed voor je portemonnee.  

 

Deel dit artikel:
deel op facebook deel op linkedin deel op twitter deel op pinterest deel op whatsapp
banner
banner
banner

Volg ons via

facebook instagram pinterest twitter

Maandelijkse nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Brochures aanvragen

Vraag gratis woonbrochures aan in onze brochure service

Brochure aanvragen
Klik hier om GRATIS
informatie aan te vragen