pinterest
Complimenteer je vloer met je meubels

Complimenteer je vloer met je meubels

Heb jij net een nieuwe vloer laten leggen? Dan is het belangrijk om ervoor te zorgen dat je meubels er goed bij passen. Je wil natuurlijk wel één mooi geheel creëren in je huis. Een woning moet mooi, maar ook comfortabel en praktisch zijn. Een sta op stoel van meubelzorg biedt hier de ultieme oplossing. 


Wat is een sta-op-stoel

Een sta-op-stoel is een type relaxfauteuil die je door middel van een elektromotor helpt met opstaan. De stoel helpt je gemakkelijk in een staande positie, maar helpt je vervolgens ook weer met het zitten. De stoel is dus perfect voor ouderen die moeite hebben met bewegen, maar ook voor iedereen met een motorische beperking. De stoel zorgt ervoor dat de gebruiker geen onnodige energie verspilt en minder last in zijn of haar benen voelt. Erg handig in gebruik, maar ook zeker erg comfortabel!


Hoe complimenteren je meubels je vloer?

Wanneer je een nieuwe vloer hebt laten leggen is het belangrijk dat je meubels hier goed bij passen. Het plaatsen van een groot en robuust meubelstuk op een lichte vloer zorgt voor een overweldigend effect. Ook is het zo dat donkere vloeren delicate meubels lijken in te slikken. Gebruik dan dus de volgende vuistregel: combineer lichte vloeren met delicate meubels en combineer donkere vloeren met grotere meubelstukken. Met kleuren is het leuk om te kiezen voor een contrast. Een donkere vloer? Dan is het mooi om te kiezen voor wat lichtere meubels en andersom. 


Welke stoel past?

Op basis van bovenstaande tips over de kleuren van de vloer in combinatie met de kleuren en type meubels kun je een sta-op-stoel kiezen die perfect past bij jouw nieuwe vloer. Dit proces zal gemakkelijk verlopen. Er is namelijk enorm veel keuze tussen de verschillende designs, materialen en stijlen. Zo vind je altijd wel een stoel die past bij je nieuwe vloer, je persoonlijke smaak en de overige meubels die je in je woning hebt staan. Zo is het bijvoorbeeld mogelijk om een bordeaux kleurige stoel te vinden die perfect past bij je lichte houten vloer. Ook zal het geen moeite kosten om een stoel te vinden die goed past bij jouw industriële vloer en inrichting.

 

Het inrichten van een woning is erg leuk, maar het kan een spannende taak zijn omdat je met veel factoren rekening moet houden. De vloer is vaak de basis van de inrichting van je huis. Kies dus voor meubels die je vloer complimenteren. Op deze manier komen zowel de vloer als de verschillende meubelstukken op hun best uit! 

Deel dit artikel:
deel op facebook deel op linkedin deel op twitter deel op pinterest deel op whatsapp
banner
banner
banner

Volg ons via

facebook instagram pinterest twitter

Maandelijkse nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Brochures aanvragen

Vraag gratis woonbrochures aan in onze brochure service

Brochure aanvragen
Klik hier om GRATIS
informatie aan te vragen