MEISTER Longlife parket PQ 500

MEISTER Longlife parket PQ 500
MEISTER Longlife parket PQ 500
MEISTER Longlife parket PQ 500

Deze vernieuwende parketcollectie van Meister bestaat uit vierkante MEISTER PQ 500 parkettegels. De vloer heeft een geplankte optiek met daar bovenop open voegen om de vloer een rustiek karakter te geven. Deze klassieke techniek om parket te leggen, was vroeger slechts mogelijk in klein formaat. Nu is het samengesteld uit verschillende parketbreedtes.

Geheel natuurlijk, mooi warm, zeer duurzaam en extreem aantrekkelijk – allemaal kenmerken van parket. De klassieker onder de vloerbedekkingen brengt met echt hout sfeer in elke woonruimte. De parketvloeren in hedendaags ´eiken country geplankt´ en in trendkleuren als ´pure´ en ´zilvergrijs´ trekken beslist de aandacht in deze vernieuwende parketcollectie van MEISTER.

Longlife-parket is uiterst robuust en zeer belastbaar. Daarvoor zorgt een extreem vormstabiele en hoogwaardige tussenlaag van HDF (HDF = High Densitiy Fiberboard = sterk verdichte vezelplaat). Deze stabiliseert het oppervlak en maakt deze grotendeels ongevoelig voor vervorming door druk.

Parket op vloerverwarming? Voor Longlife-parket geen probleem want het geleidt de warmte van een warmwater-vloerverwarming snel en zonder veel energieverlies naar de oppervlakte.

Foto: MEISTER PQ 500 eiken country pure 8271 / geplankt geborsteld


Productspecificaties MEISTER Longlife parket PQ 500
Breedte 48,5 cm
Hoogte cm
Diepte 48,5 cm


Meld je aan voor de nieuwsbrief


Brochure aanvragen

Vraag nu GRATIS informatie aan over MEISTER Longlife parket PQ 500.

Aanhef *
Voorletters * / Tussenvoegsel
Achternaam *
Postcode / Plaats *
Straatnaam *
Huisnummer *
Land *
E-mailadres **
Telefoonnummer *

Ik ga:
Nieuwsbrief Ja, ik meld mij aan voor de maandelijkse nieuwsbrief.


De velden gemarkeerd met een * zijn verplichte velden.
** Sommige fabrikanten versturen u liever informatie per email.