pinterest
Zon, zee, strand en een sterke houten vloer

Zon, zee, strand en een sterke houten vloer

Ben je op zoek naar een houten vloer, die intensief kan worden gebruikt? Bij strandbar De Dam in Zeeland hebben we een prachtige houten vloer gespot, die opgewassen is tegen de grote hoeveelheden zand die dagelijks naar binnen worden gelopen. Deze Lindura vloer van Meister met kasteelplankformaat is onderhoudsvriendelijk en onderstreept de natuurlijke ambiance van de design Beach Bar.

Natuurlijke materialen voeren de boventoon

FotoZon, zee, strand en een sterke houten vloer

Op deze fijne plek spelen strand, zee en lucht de hoofdrol. Natuurlijke materialen voeren de boventoon in het interieur. Hout, metaal, leer en linnen in kleuren die ook in de directe omgeving van duinen, strand en water te vinden zijn: groentinten, turquoise, crème, wit, als accent ook koperkleurige decoratie. Dat laat de strandbar visueel versmelten met de omgeving. Niets is confectie: hoogwaardige designstoelen staan naast ruwhouten tafels, decoratieve vondsten zorgen voor een heel persoonlijke noot.

Lindura is bestand tegen zand, honden en kinderen

FotoZon, zee, strand en een sterke houten vloer

De houten vloer onderstreept de natuurlijke ambiance van de strandbar. Je zou denken: dat was een gewaagde keuze. Want grote hoeveelheden zand worden dagelijks naar binnen gelopen, daarbij nog de vele bezoekers met kinderwagens of honden – houdt een klassieke parketvloer dat uit?

Ja! De Lindura vloer is de perfecte oplossing voor de maritieme, relaxte ambiance. Het kasteelplankformaat (2,60 m x 32 cm) komt in grote ruimtes bijzonder goed tot zijn recht, het oppervlak Eiken rustiek koffie crème doet het niet alleen vanwege de naam goed in de horeca...

Gemakkelijk in het onderhoud en daarom op alle terreinen opgewassen tegen toepassing in een strandbar

FotoZon, zee, strand en een sterke houten vloer

Lindura is dankzij het grote aandeel minerale bestanddelen in het zogeheten Wood Powder zeer stabiel en gemakkelijk in het onderhoud en is daarom op alle terreinen opgewassen tegen toepassing in een strandbar: zand wordt tussendoor regelmatig weggeveegd of -gezogen, ook regelmatig dweilen is voor de vloer geen probleem.

Natuurlijk is hem aan te zien dat hij al het een en ander te verduren heeft gehad – maar daar wordt hij alleen maar natuurlijker en authentieker van >> Lees hier meer over Lindura

In harmonie met de natuur

FotoZon, zee, strand en een sterke houten vloer

Ook verder wordt er in "De Dam" in harmonie met de natuur geleefd. Dat komt bijvoorbeeld tot uiting in het gebruik van regionale producten in de keuken, maar ook in de warmwater- en stroomvoorziening, die tot stand komt via speciale hybride zonnecellen op het dak van het gebouw. De bar is inmiddels bekroond: "De Dam" werd in 2016 uitgeroepen tot beste nieuwe strandpaviljoen (www.de-dam.nl).

PRODUCTEN IN ONS ASSORTIMENT

Bekijk alle producten
banner

Volg ons via

facebook instagram pinterest twitter

Maandelijkse nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Brochures aanvragen

Vraag gratis woonbrochures aan in onze brochure service

Brochure aanvragen
Klik hier om GRATIS
informatie aan te vragen