pinterest
Zo bescherm je houten meubels met behoud van de natuurlijke uitstraling

Zo bescherm je houten meubels met behoud van de natuurlijke uitstraling

Ben jij op zoek naar een manier om jouw houten meubels te beschermen zonder concessies te doen aan de natuurlijke uitstraling van het hout? Dan heeft WOCA Nederland nu de perfecte oplossing voor jou: de WOCA Invisible Lak Box. Dit innovatieve product zorgt voor een "invisible look" op jouw tafel of ander meubelstuk, terwijl het tegelijkertijd krachtige bescherming biedt.

Ultramatte lak

Als liefhebber van houten meubels wil jij natuurlijk dat jouw meubels zo lang mogelijk mooi blijven. WOCA Nederland begrijpt dat en heeft daarom de WOCA Invisible Lak Box ontwikkeld. Deze hoogwaardige, ultramatte lak op waterbasis is speciaal ontworpen om de onbehandelde uitstraling van hout te behouden en biedt tegelijkertijd sterke bescherming tegen krassen en slijtage.

FotoZo bescherm je houten meubels met behoud van de natuurlijke uitstraling

Compleet pakket

De WOCA Invisible Lak Box bevat alles wat je nodig hebt om het lakken van jouw meubels zo soepel mogelijk te laten verlopen. In de box vind je een liter WOCA Invisible 2K Lak, de schone verharder, witmiddel, een lakrollertje, een schuurpad en een duidelijke instructie met foto's. En als je er toch niet helemaal uitkomt, kun je altijd nog gebruik maken van de eenvoudig op te vragen instructiefilm waarin stap-voor-stap wordt uitgelegd hoe je jouw meubelstuk perfect kunt behandelen.

FotoZo bescherm je houten meubels met behoud van de natuurlijke uitstraling

Over WOCA

Als betrouwbare leverancier van olie en zeep voor hout is WOCA Nederland een expert op het gebied van houtbehandelingen. Met de WOCA Invisible Lak Box biedt het bedrijf nu ook de mogelijkheid om jouw meubels te beschermen met een onzichtbare laklaag. Het product is niet alleen duurzaam en efficiënt in gebruik, maar ook isocyanaat-vrij, wat zorgt voor een schone en veilige werkomgeving.

WOCA is een afkorting van Woodcare, het Engelse woord voor houtverzorging. Al sinds 1969 ontwikkelt en produceert WOCA schone, kwalitatief hoogwaardige producten voor de natuurlijke bescherming en het onderhoud van hout, binnen en buiten. Producten van WOCA staan bekend om hun natuurlijke uitstraling en eenvoudige onderhoud.

De WOCA Invisible Lak Box is verkrijgbaar bij WOCA dealers, zowel online als offline. Verkoopadressen zijn te vinden op de website van WOCA Nederland.

PRODUCTEN IN ONS ASSORTIMENT

Bekijk alle producten
banner

Volg ons via

facebook instagram pinterest twitter

Maandelijkse nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Brochures aanvragen

Vraag gratis woonbrochures aan in onze brochure service

Brochure aanvragen
Klik hier om GRATIS
informatie aan te vragen