pinterest
Woonbeton als basis

Woonbeton als basis

Het gaat gebeuren. Je gaat je huis renoveren, een nieuw huis bouwen of je wilt alleen een ander vloer. Het begin is er en dat is het plan. Alles begint bij de basis en dat is in dit geval de vloer.  Als die perfect is, als het volledig jouw sfeer en stijl ademt, dan volgt de rest vanzelf. Motion Gietvloeren is er om jouw interieurplannen werkelijkheid te maken.

Ideale vloer als basis

FotoWoonbeton als basisJe komt al snel uit bij woonbeton als je op zoek bent naar een stevige, onderhoudsvriendelijke vloer, die bovendien ideaal is voor vloerverwarming. Wordt er gemorst door kinderen of enthousiaste huisdieren? Geen enkel probleem. Zelfs zware meubels zijn geen uitdaging. Dankzij de toevoeging van kwarts, gemalen natuursteen, krijg je een Motion Concrete Quartz vloer die zelfs harder is dan standaard woonbeton. En het ziet er ook nog eens prachtig levendig uit. 

Mat en duurzaam

FotoWoonbeton als basisDe opbouw en afwerking van Motion Concrete Quartz zijn gebaseerd op microcement, wat zorgt voor een prachtige matte en duurzame basis. In totaal bestaat de vloer uit zes lagen. De kleurlagen worden zorgvuldig aangebracht om betoneffecten te creëren of een gelijkmatige betonuitstraling te krijgen. De kwartsdeeltjes worden in twee lagen aangebracht, eerst grof, daarna fijner van structuur. De laatste toplaag geeft de vloer leven en maakt hem tegelijkertijd sterk en bestand tegen vloeistoffen.

Op gevoel kiezen

FotoWoonbeton als basisHet kiezen van een gietvloer of woonbeton is een combinatie van gevoel en verstand. Ga je voor een rustige, uniforme basis zoals de Motion Mono, of zoek je een echte blikvanger onder je voeten, zoals de Motion Grit? Jouw gevoel en smaak staan voorop. Of je nu een voorkeur hebt voor klassiek, landelijk, eclectisch, modern of Scandinavisch. Wat alle vloeren van Motion Gietvloeren gemeen hebben, is het comfort van wonen, het gebruiksgemak en het eenvoudige onderhoud. 

Ben je geïnteresseerd geraakt in de mogelijkheden van Motion Gietvloeren, vraag dan de brochure hier.

Informatie aanvragen bij Motionvloer

Deel dit artikel:
deel op facebook deel op linkedin deel op twitter deel op pinterest deel op whatsapp
banner
banner

PRODUCTEN IN ONS ASSORTIMENT

Bekijk alle producten
banner

Volg ons via

facebook instagram pinterest twitter

Maandelijkse nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Brochures aanvragen

Vraag gratis woonbrochures aan in onze brochure service

Brochure aanvragen
Klik hier om GRATIS
informatie aan te vragen