pinterest
Waterbestendige vloeren met natuurlijke houtlook

Waterbestendige vloeren met natuurlijke houtlook

Hout brengt warmte in een interieur. Zeker in ruimtes zoals de keuken en badkamer, waar we normaal gezien meestal kiezen voor een tegelvloer omdat deze waterproof is, gemakkelijk schoon te maken en zich al sinds jaar en dag als badkamervloer heeft bewezen. Ben je geen fan van tegels en hou je van de look en feel van hout? Met waterbestendig laminaat is een warme vloer plots mogelijk in je keuken, gang of badkamer en kan je zelfs in de hele woning dezelfde vloer gebruiken.

Waterdicht verhaal

Laminaat is een vloerbedekking die voor een groot deel uit hout bestaat in plaats van kunststof, moet de vloer bijzonder goed tegen vocht en het daarmee samenhangende opzwellen worden beschermd. De laminaatvloeren van MEISTER beschikken over een waterresistentie tussen 4 en 24 uur door het systeem AquaSafe of AquaSafe+ wat bestaat uit meerdere elementen die de vloer tegen indringend vocht beschermen. Dankzij deze speciale eigenschappen tegenover normale laminaatvloeren, is laminaat voor vochtige ruimtes uitermate geschikt voor plaatsing in de badkamer. Het is daarentegen niet geschikt voor toepassing buitenshuis of in natte ruimtes zoals sauna's, douchecabines, stoombaden en ruimtes met een afvoer in de vloer. 

FotoWaterbestendige vloeren met natuurlijke houtlook

De laminaatvloeren MeisterDesign. laminate zijn natuurlijk ook geschikt voor alle andere woonruimtes. Vooral in de keuken komen alle voordelen van MEISTER-laminaat goed van pas. Kleine ongelukjes met water kunnen deze vloer net zo weinig deren als vlekken door bijvoorbeeld het morsen van wijn of olijfolie. Zelfs wanneer er een pan valt, laat deze geen sporen achter dankzij het krasvaste oppervlak met hoog weerstandsvermogen.

Download de brochure voor meer informatie of bezoek een verkooppunt

Informatie aanvragen bij Meister

Deel dit artikel:
deel op facebook deel op linkedin deel op twitter deel op pinterest deel op whatsapp
banner
banner

PRODUCTEN IN ONS ASSORTIMENT

Bekijk alle producten
banner

Volg ons via

facebook instagram pinterest twitter

Maandelijkse nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Brochures aanvragen

Vraag gratis woonbrochures aan in onze brochure service

Brochure aanvragen
Klik hier om GRATIS
informatie aan te vragen