pinterest
Waarom TONZON vloerisolatie?

Waarom TONZON vloerisolatie?

Na een lange zomer dienen najaar en winter zich weer aan. De avonden worden langer, de kaarsen gaan aan we met de verwarming stoken we het huis weer behaaglijk warm.

Hou het huis warm met vloerisolatie

Maar hoe houden we het huis warm zonder overbodig te stoken? Vloerisolatie van TONZON biedt altijd warmte en behaaglijkheid, minder vochtoverlast en levert veel meer rendement op dan een spaarrekening. Waarom zou je dan nog in een huis blijven wonen met een koude en slecht geïsoleerde vloer?

FotoWaarom TONZON vloerisolatie?    


Bespaar op de stookkosten

TONZON thermoskussens hebben een ongeëvenaard effect op de vloertemperatuur. De vloer wordt een stuk warmer en houdt de warmte beter vast. Bijkomend voordeel: de kachel hoeft minder hard en minder lang te branden. TONZON vloerisolatie bespaart bij gewone vloeren gemiddeld 15% tot 20% op de stookkosten en bij vloeren met vloerverwarming tot wel 40%. Spaargeld dat je nu onder de vloer stopt, levert direct meer wooncomfort, minder vochtproblemen en meer rendement op dan bij de bank.

Een gezond binnenklimaat

TONZON vloerisolatie heeft opmerkelijk positieve bijeffecten op de gezondheid.  Dankzij het warmere droge klimaat onderin de woning  kunnen reuma-klachten verminderen en mensen met allergieën voor schimmels zijn verlost van hun klachten in huis.

Volg ons via

facebook instagram pinterest twitter

Maandelijkse nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Brochures aanvragen

Vraag gratis woonbrochures aan in onze brochure service

Brochure aanvragen
Klik hier om GRATIS
informatie aan te vragen