pinterest
Kies je favoriete vtwonen tegels!

Kies je favoriete vtwonen tegels!

De vier tegelseries Composite, Classic, Mold en Blancs van vtwonen by Douglas & Jones zijn overal in je huis een aanwinst. Zowel op de vloer als de wand. Welke tegelstijl je ook voor ogen hebt: alle series zijn overal toepasbaar, ook in je badkamer en keuken.

Jouw favoriete tegel

Je kunt kiezen uit het klassieke marmerpatroon van de serie Classic, de robuuste uitstraling van de serie Composite, de karaktervolle betonserie Mold óf juist de natuurgetrouwe houtpatronen van de gloednieuwe serie Blancs. Ook bijzonder: mix & match juist de verschillende series in jouw persoonlijke stijl. Zo geef je je huis in één klap een bijzondere uitstraling! Bekijk hieronder voorbeelden en kies jouw favoriete tegel!

Tegelserie Composite

FotoKies je favoriete vtwonen tegels!

De serie Composite is een klassieke tegelserie met een moderne twist. Een retro-uitstraling die zorgt voor een stoer en robuust gevoel in je huis. Ook te krijgen in Mozaiek en Muretto, voor een fraaie eyecatcher op de wand.

Tegelserie Classic

FotoKies je favoriete vtwonen tegels!

De serie Classic biedt een klassiek marmerdessin in een nieuw jasje. In zowel basic matte tinten als een glanzende variant zorgen de tegels voor een bijzonder marmereffect. Op een speelse wijze én een tikkie gedurfd geven ze je interieur een moderne knipoog naar het verleden!

Tegelserie Mold

FotoKies je favoriete vtwonen tegels!

De serie Mold is een robuuste betonserie met een karaktervolle look. 

Tegelserie Blancs

FotoKies je favoriete vtwonen tegels!

De serie Blancs is een verfijnde houtserie die je interieur tot leven brengt! In twee fraaie tinten zorgen de natuurgetrouwe houtstructuren voor een levendig en warm karakter voor je vloer of wand.

Meer weten over deze tegels? Vraag informatie aan of bezoek een showroom in de buurt om de tegels in het echt te bekijken, je vindt ze door het hele land. Laat je informeren én inspireren over de vele mogelijkheden!

vtwonen tegels by Douglas & Jones

Mooimakers van Hollandse bodem

Informatie aanvragen bij vtwonen tegels by Douglas & Jones

Deel dit artikel:
deel op facebook deel op linkedin deel op twitter deel op pinterest deel op whatsapp
banner
banner

PRODUCTEN IN ONS ASSORTIMENT

Bekijk alle producten
banner

Volg ons via

facebook instagram pinterest twitter

Maandelijkse nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Brochures aanvragen

Vraag gratis woonbrochures aan in onze brochure service

Brochure aanvragen
Klik hier om GRATIS
informatie aan te vragen