pinterest
Tegelinspiratie met de vtwonen tegelcollectie

Tegelinspiratie met de vtwonen tegelcollectie

Tegels zijn er in alle kleuren, maten en soorten. Of het nu voor op de vloer is of voor tegen de wanden. Houtlook en betonlook tegels met een klassiek of modern tintje. Sober en kleurrijk. Strak en speels. Tegels geven in één klap je huis een bijzondere uitstraling en ze kunnen in alle ruimtes van het huis worden toegepast.

Tegelvloer in het interieur

FotoTegelinspiratie met de vtwonen tegelcollectie

De vtwonen tegelcollectie is tot stand gekomen in samenwerking met de stylisten van vtwonen en wordt elk jaar verder uitgebreid volgens de laatste woontrends. Wil jij ook wonen in de mooie stijl van vtwonen? Dan zijn de tegels uit deze collectie een echte aanrader. Mooi, onderhoudsvrij en volgens de laatste trends. Een collectie helemaal van nu met een grote variatie in formaten, kleuren en structuur. Mat, glanzend, met en zonder subtiel grafisch dessin en met houtprint. We geven je alvast wat inspiratie!

vtwonen in je huis

We houden van houten vloeren, maar het blijft kwetsbaar materiaal en heeft veel onderhoud nodig. Niet iedereen wordt daar enthousiast van. Voor die mensen zijn de vloertegels met houtlook een uitkomst! Met de fijne warme sfeer van hout en het gemak van keramiek. Zo heb jij ook de stijl van vtwonen in je huis

FotoTegelinspiratie met de vtwonen tegelcollectie

Met de Woodstone tegelserie van vtwonen by Douglas & Jones kan je een prachtige vloer leggen met de uitstraling van een houten vloer. En wat echt heel fijn is: je vloer heeft nauwelijks onderhoud nodig, alleen af en toe even de standaard schoonmaak zoals dweilen of stofzuigen. Deze serie heeft een subtiele mix van natuurlijke houtpatronen en er is keuze uit vijf kleurtinten. En bijzonder: met Woodstone Chevron (foto) kan je zelfs een visgraat leggen! >> lees meer

Dessins, mix & match

De eenvoudige witte of grijze tegel is altijd mooi. Maar voeg je af en toe eenzelfde tegel met een grafisch dessin toe, dan maak je je vloer of muur net spannender. Mix & match kan ook met de collecties van vtwonen by Douglas & Jones.

FotoTegelinspiratie met de vtwonen tegelcollectie

De serie Hormigon is de nieuwe ‘klassieker’ onder de tegels. De perfecte basis voor een karaktervolle vloer of wand met een vintage tintje.

FotoTegelinspiratie met de vtwonen tegelcollectie

Deze te leuke 'vintage' tegels zijn er in drie stoere uni kleuren en vijf bijzondere ton-sur-ton dessins voor speelse combinaties. Zo kan je dus helemaal je eigen unieke ontwerp kiezen.

FotoTegelinspiratie met de vtwonen tegelcollectie

De hal is bij uitstek de plek waar de tegelvloer uitkomst biedt en waar een dessin niet misstaat. De tegels uit de serie Neo zorgen voor fraaie en spraakmakende effecten en hebben een mooie matte uitstraling. Door de ingetogen kleurenmix en mooie patronen raak je niet snel uitgekeken.

Badkamertegels van vtwonen

Beton of de betonlook is één van de mooiste badkamertrends van nu. Dat maakt betontegels super populair voor de badkamer. Ze hebben een karaktervolle en stoere look.

FotoTegelinspiratie met de vtwonen tegelcollectie

De vtwonen tegels uit de Moldserie by Douglas & Jones zijn echt prachtig voor de badkamer. En helemaal bijzonder: er is een bijpassende douchetegel! Dit is een grootformaat tegel met compleet drainsysteem >> lees meer

Wil je na deze inspiratie meer weten over de vtwonentegels? Voorbeelden vind je hier. Je kan hieronder ook vrijblijvend een brochure aanvragen om op je gemak alle stijlen te bekijken of bezoek een verkooppunt in de buurt!

vtwonen tegels by Douglas & Jones

Mooimakers van Hollandse bodem

Informatie aanvragen bij vtwonen tegels by Douglas & Jones

PRODUCTEN IN ONS ASSORTIMENT

Bekijk alle producten
banner
Deel dit artikel:
deel op facebook deel op linkedin deel op twitter deel op pinterest deel op whatsapp
banner
banner
Uw-Woonmagazine Shop
Bekijk alle aanbiedingen

Volg ons via

facebook instagram pinterest twitter

Maandelijkse nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Brochures aanvragen

Vraag gratis woonbrochures aan in onze brochure service

Brochure aanvragen
Klik hier om GRATIS
informatie aan te vragen