pinterest
De voordelen van vinyl

De voordelen van vinyl

Bent je op zoek naar een vloer van kunststof, die makkelijk te onderhouden is en lijkt op een houten- of natuurstenen vloer? Wat dacht je van een vinyl vloer? Vinyl vloeren zijn stil, warm en geven een groot loopcomfort. De moderne vinyl vloeren hebben een grote diversiteit van nauwelijks van echt te onderscheiden hout- en steendesigns. Het zijn prachtige "look-a-likes". Deze vloeren kunnen ogen als een natuursteen vloer, maar ook als een houten vloer met moderne extra brede planken met structuur en in vele kleuren. Vinyl vloeren zijn snel en eenvoudig te installeren door het clicksysteem, en gemakkelijk om te reinigen en te onderhouden.

Onderhoudsvriendelijke vloeren

Een vinyl vloer is een uiterst functionele kunststof vloer, die niet al te duur is en zeer gemakkelijk in onderhoud. Niet voor niets zijn deze vloeren populair in de Nederlandse huishoudens. Dat is ook te danken aan de innovatieve structuren en de traditionele houtpatronen, die volgens de nieuwste technieken voorzien kunnen worden van een voelbaar nerfreliëf in de toplaag. Er zijn  goedkope en dure varianten. Het verschil in prijs zit ’m vooral in de dikte van de toplaag. Over het algemeen geldt: hoe dikker, hoe sterker. Naast de normale kwaliteiten voor huis- en slaapkamer zijn er extra stevige varianten voor zwaar huishoudelijk of semi-project gebruik.

Eenvoudig te installeren

Vinyl is gemakkelijk in het onderhoud. Mede dankzij de extra sterke beschermlagen die de vloer krasvast, stroef en ongevoelig maken voor aanhechten van vuil. De meeste dessins zijn leverbaar op 200, 300 en 400 cm breedte, dus ook in grotere thuiskantoren of appartementen naadloos te leggen. Door het kliksysteem zijn de vloeren eenvoudig en snel te installeren. Voor een mooi strak effect wordt volledig verlijmen overigens aangeraden. Vinyl mag gebruikt worden in combinatie met laag-temperatuur vloerverwarming tot 28°C. Bedenk wel dat het materiaal van zichzelf iets isolerend is, waardoor het rendement lager zal zijn.

Voorbeelden van vinyl vloeren

Bekijk hieronder voorbeelden van vinyl vloeren met verschillende dessins. Foto's van Moduleo

FotoDe voordelen van vinyl

FotoDe voordelen van vinyl

FotoDe voordelen van vinyl

FotoDe voordelen van vinyl

FotoDe voordelen van vinyl

Inspiratie en informatie

Ga voor meer informatie en inspiratie op het gebied van vinyl vloeren naar "product in beeld" en kijk ook eens naar onze inspiratie-borden op Pinterest. Bovendien is het mogelijk om via onze brochure-service gratis mooie brochures te bestellen boordevol informatie.

FotoDe voordelen van vinyl

Volg ons via

facebook instagram pinterest twitter

Maandelijkse nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Brochures aanvragen

Vraag gratis woonbrochures aan in onze brochure service

Brochure aanvragen
Klik hier om GRATIS
informatie aan te vragen