pinterest
Vloerentrend: zwart is hot!

Vloerentrend: zwart is hot!

Een zwarte vloer gecombineerd met lichte, neutrale muren zorgt voor een prachtig contrast en geeft de ruimte een luxueuze uitstraling. Sterker nog, een plankenvloer met een diepe kleur kan de ruimte zelfs opklaren. Zwart is terug!

Zwarte "burned" plankenvloeren

Zowel in de mode- als interieurwereld is zwart helemaal terug: tijdloos, elegant en toch stoer. Een diepe kleur geeft naast je uiterlijk, ook je ruimte een dramatische look. Met zwart in je interieur maak je een echte statement: het geeft een ruimte een stijlvolle uitstraling. Zo kan een zwarte vloer in combinatie met lichte kleuren of in het oog springende details net rust uitstralen en allesbehalve een verkleinend effect hebben. En daarom pakt Quick-Step uit met een erg speciale zwarte vloer: burned planks, een vloer met een verbrande houtstructuur.

Laminaatvloeren met chique touch

Het verbranden van hout is zo oud als de weg naar Rome. Het resultaat? Een bijzondere structuur en zwart als kool. Vroeger werd verbrand hout gebruikt als een natuurlijke beschermlaag tegen ongedierte en vuur. Quick-Step begon op een gelijkaardige manier te experimenteren en creëerde burned planks, een laminaatvloer met levensechte structuur en look. Aan de hand van reliëfografie, een techniek dat gebruikt  wordt bij replica’s van schilderijen, werd de compositie van verbrand hout ingescand. Het resultaat is een zwarte vloer met een unieke structuur van verbrand hout. In combinatie met lichte muren creëer je een chique en hedendaagse ruimte: een donkere vloer geeft je woning een a touch of drama en charisma.

Voorbeelden van zwarte vloeren

FotoVloerentrend: zwart is hot!

FotoVloerentrend: zwart is hot!

FotoVloerentrend: zwart is hot!

Bekijk hier meer voorbeelden van laminaatvloeren

Volg ons via

facebook instagram pinterest twitter

Maandelijkse nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Brochures aanvragen

Vraag gratis woonbrochures aan in onze brochure service

Brochure aanvragen
Klik hier om GRATIS
informatie aan te vragen