pinterest
Tegelvloeren & wanden: eyecatcher in je interieur

Tegelvloeren & wanden: eyecatcher in je interieur

Met de mooie tegels van tegenwoordig geef je je interieur in één klap een bijzondere uitstraling. vtwonen tegels by Douglas & Jones zijn overal in huis welkom én je kan ze naar hartenlust mixen & matchen naar je eigen stijl. Naast verschillende kleuren en formaten, kun je ze ook mooi in allerlei patronen toepassen. Mix & match tegels met een grafisch dessin voor een spannend effect. Of wat dacht je van een Hongaarse punt of visgraatmotief? Een speelse eyecatcher in je interieur en helemaal terug van weggeweest!

Dessins, mix & match

FotoTegelvloeren & wanden: eyecatcher in je interieur

De eenvoudige witte of grijze tegel is altijd mooi. Maar voeg je af en toe eenzelfde tegel met een grafisch dessin toe, dan maak je je vloer of muur net spannender. De serie Hormigon is er in drie stoere uni kleuren & vijf bijzondere ton-sur-ton dessins. Mix & Match voor speelse combinaties en creër de perfecte basis voor een karaktervolle vloer of wand met een vintage nuance.

Vloer met persoonlijk tintje

FotoTegelvloeren & wanden: eyecatcher in je interieur

Een klassiek visgraatpatroon zorgt voor een fraai en levendig effect in je interieur. Zeker met de natuurlijke looks van hout creëer je een nostalgische uitstraling met een moderne twist. Kies op de vloer bijvoorbeeld voor één van de vijf kleurtinten uit de serie Woodstone van vtwonen by Douglas & Jones. In de uitvoering Woodstone Chevron kan hiermee ook een variant op de overbekende visgraat worden gelegd. Mooi in één kleur, maar ook speels in een tweekleurig patroon. Zo mix & match je een klassieke vloer mét een persoonlijk tintje.

Visgraat op de wand

FotoTegelvloeren & wanden: eyecatcher in je interieur

Overigens is ook op de wand een visgraatpatroon een te gekke blikvanger. Meer dan geschikt hiervoor zijn de glanzende handvormtegels uit de serie Mediterranea van vtwonen by Douglas & Jones. Op de foto zie je visgraat Mediterranea Calpe Nieve 7,5 x 30 cm en op de afzuigkap Denia Nieve 5 x 30cm. Door de verschillende patronen krijg je een speels effect.

Denk ook eens aan de toevoeging van verticale of horizontale ‘strepen en blokken’ als grafisch element. Kies voor een neutrale tint, als Nieve of Warm Grey, óf ga juist voor een prachtige accentkleur als Black of Seagreen. Mooi voor in het toilet, de badkamer of op de (achter)wand van de keuken.

Tegels voor bij de kachel of haard

FotoTegelvloeren & wanden: eyecatcher in je interieur

Je haard of kachel wordt een echte blikvanger met mooie tegels. Van minimalistisch design tot opvallend mozaïek: bij elke woonstijl zijn passende tegels te vinden. Meer weten over legpatronen óf de vtwonen tegels by Douglas & Jones in het echt bekijken? Ga dan langs bij je dichtstbijzijnde dealer of vraag hier meer informatie aan en laat je inspireren.

vtwonen tegels by Douglas & Jones

Mooimakers van Hollandse bodem

Informatie aanvragen bij vtwonen tegels by Douglas & Jones

Deel dit artikel:
deel op facebook deel op linkedin deel op twitter deel op pinterest deel op whatsapp
banner
banner

PRODUCTEN IN ONS ASSORTIMENT

Bekijk alle producten
banner

Volg ons via

facebook instagram pinterest twitter

Maandelijkse nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Brochures aanvragen

Vraag gratis woonbrochures aan in onze brochure service

Brochure aanvragen
Klik hier om GRATIS
informatie aan te vragen