pinterest
Vloeren met betonlook

Vloeren met betonlook

Bent u op zoek naar een stoere vloer met betonlook voor in de keuken of badkamer? Of zoekt u een prachtige vloer voor de slaapkamer zonder naden en voegen in een kleur gebaseerd op de natuur? De vloeren van Decocement van DC Design Beton hebben een naadloos en natuurlijk karakter en zijn een warme toevoeging aan elk interieur.

FotoVloeren met betonlook

  FotoVloeren met betonlook


Stoere uitstraling van eerlijk handwerk

Microcement en decocement geven de vloer een uitstraling van eerlijk handwerk. Door de speciale coating is de vloer waterdicht en heeft praktisch geen onderhoud nodig. Dat maakt een vloer van dit materiaal ideaal voor de badkamer en keuken. Zowel in een strakke, moderne keuken, als in een landelijke, houten keuken is deze vloer een echte eyecatcher. Ook voor de badkamer is de betonlook voor de vloer een trend. Beton staat prachtig in combinatie met hout en geeft de ruimte een minimalistische en natuurlijke uitstraling. En de vloer kan door de verwerking van het materiaal zonder probleem doorlopen in de wand. 

FotoVloeren met betonlook
Decocement via houzz.com
 
FotoVloeren met betonlook
Decocement


Direct over de oude vloer heen

De compacte massa wordt op ambachtelijke wijze direct over bestaande tegels en vloeren aangebracht en kan ook op de wanden worden toegepast. Microcement is ideaal voor afwerking van wanden en vloeren met een wat stevigere, gemarmerde tekening, decocement is meer decoratief cement. Het aanzicht kan variëren van mat of glanzend gepolijst en het oppervlak van egaal tot genuanceerd ruw. Deze vloeren kunnen worden toegepast op bijna elke stevige ondergrond die in een goede staat verkeert zoals stucwerk, hout, mdf, beton, metaal en tegels. Daarom zijn de vloeren en wanden van DC Design Beton ook heel goed geschikt voor de renovatie van de badkamer.


 

 

 

 

Bron foto artikel: Luminary LTD / Nicosia Cyprus via decocement.com

Volg ons via

facebook instagram pinterest twitter

Maandelijkse nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Brochures aanvragen

Vraag gratis woonbrochures aan in onze brochure service

Brochure aanvragen
Klik hier om GRATIS
informatie aan te vragen