pinterest
Veelzijdige vlakke vloeren van kunststof, PVC & vinyl

Veelzijdige vlakke vloeren van kunststof, PVC & vinyl

Ben je op zoek naar een vloer die zeer gemakkelijk in het onderhoud is? Vlakke vloeren zijn zeer functioneel en zijn er in een grote verscheidenheid aan natuurgetrouwe dessins. De veelzijdige vloeren van kunststof, PVC of vinyl hebben soepele en iets verende eigenschappen en zijn zeer hygiënisch en geluiddempend. Allemaal sterke pluspunten. Nu nog op zoek naar een dessin naar wens. UW Vloer helpt je graag op weg met voorbeelden van PVC vloeren, vinyl vloeren en kunststof vloeren.

Voorbeelden van Vinyl vloeren

Vinyl vloeren zijn heel gemakkelijk te onderhouden door de extra beschermlagen. Ze zijn krasvast en ongevoelig voor het aanhechten van vuil en bovendien mogen ze worden gebruikt in combinatie met vloerverwarming. Door het kliksysteem zijn de vloeren eenvoudig en snel te leggen. Al deze eigenschappen maken deze vloeren niet alleen zeer geschikt voor de woonkamer, slaapkamer en hal, maar zeker ook voor de keuken en badkamer. Meer lezen over vinyl vloeren? Klik dan hier.

FotoVeelzijdige vlakke vloeren van kunststof, PVC & vinyl
De vinyl vloeren uit de IMPRESS collectie van Moduleo - zoals hierboven afgebeeld - hebben unieke voordelen: ze zijn gemakkelijk te leggen en door de beschermende laag zijn ze onderhoudsvriendelijk en bestand tegen vlekken en schoenstrepen. De collectie heeft een robuuste uitstraling door de houtstructuur waarbij de nerven, knopen en groeven voelbaar zijn. Moduleo heeft de collectie uitgebreid met acht nieuwe looks die onderling ook weer te combineren zijn. Zowel in vorm als in kleur. Van visgraat tot driehoeken en vierkantenriehoeken. Allen zijn verkrijgbaar in grijstinten en natuurgetrouwe kleuren in diverse bruintinten.

FotoVeelzijdige vlakke vloeren van kunststof, PVC & vinyl
Vinyl vloeren zijn ideaal bij renovatie van bijvoorbeeld de badkamer. De vloer is dun en soepel en kan daarom gebruikt worden op bestaande vloeren, mits deze egaal en drukvast is. Eventueel zelfs in combinatie met vloerverwarming toepasbaar. Bovenstaande vloer van Moduleo kenmerkt zich door een prachtige houtnerf met de rijke charismatische van de Scandinavische dennenboom. Door de speciale coating Protectonite wordt de vloer beschermd tegen vocht en vlekken en dit maakt hem zeer geschikt voor in de badkamer.

Voorbeelden van PVC vloeren

Naast het buigzame vinyl is er ook harde PVC vloerbedekking met fotoprint. PVC vloeren zijn vooral bekend door de toepassing bij grote projecten door de hygiënische eigenschappen en omdat ze zeer onderhoudsvriendelijk zijn. Inmiddels ontdekken en ervaren ook steeds meer particulieren de voordelen van een PVC vloer. De dunne vloerdelen (slechts 2-3 mm) bestaan uit een lijmlaag, een PVC laag en een PU toplaag. Deze vloeren zijn vochtbestendig, geschikt voor vloerverwarming en de doe-het-zelver kan er goed mee uit de voeten want ze zijn gemakkelijk zelf te leggen. Bij Moduleo vind je een ruime en veelzijdige collectie PVC designvloeren. Klik op de foto's hieronder voor meer informatie over de afgebeelde PVC vloeren. Meer voorbeelden van PVC vloeren bekijken? Klik dan hier.

FotoVeelzijdige vlakke vloeren van kunststof, PVC & vinyl

De Moduleo designvloeren van PVC zijn bijna niet te onderscheiden van echte tegelvloeren. Dat komt door de nagebootste patronen en kleuren, die kenmerkend zijn voor natuurstenen vloeren. De tegels uit de Select collectie zijn vochtwerend, waardoor ze ook in de keuken en badkamer gelegd kunnen worden. Op de foto Jetstone met mooie grijze betonlook.

Kunststof vloeren

Tegenwoordig zijn er ook designvloeren met de eigenschappen van PVC, die 100% PVC-vrij zijn, zoals de nieuwe collectie Silent Touch vloeren van Meister. Deze soepele 5mm designvloer in lang plankenformaat heeft een zeker clicsysteem bij temperatuurverandering. Het elastische "Silent Touch" oppervlak is niet alleen stil, maar ook warm en dus heerlijk om met blote voeten op te lopen. De designvloer bevat geen ftalaten of andere weekmakers.

FotoVeelzijdige vlakke vloeren van kunststof, PVC & vinyl

Inspiratie & Informatie

Meer voorbeelden van kunststof vloeren vind je in ons overzicht: kunststof vloeren & PVC vloeren & vinyl vloeren en kijk ook eens naar onze inspiratie-borden op Pinterest. Bovendien is het mogelijk om via onze brochure-service gratis mooie brochures te bestellen boordevol informatie.

FotoVeelzijdige vlakke vloeren van kunststof, PVC & vinyl

Deel dit artikel:
deel op facebook deel op linkedin deel op twitter deel op pinterest deel op whatsapp
banner
banner

PRODUCTEN IN ONS ASSORTIMENT

Bekijk alle producten
banner

Volg ons via

facebook instagram pinterest twitter

Maandelijkse nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Brochures aanvragen

Vraag gratis woonbrochures aan in onze brochure service

Brochure aanvragen
Klik hier om GRATIS
informatie aan te vragen