pinterest
Vinyl vloeren met de look van hout & natuursteen

Vinyl vloeren met de look van hout & natuursteen

Ben je op zoek naar een vloer met een authentieke houtlook of met de uitstraling van natuursteen, maar met de voordelen van een vinyl vloer? De collectie vinyl vloeren van Viligno bestaat uit vloeren tegel- en houtmotieven die niet van echt te onderscheiden zijn. Viligno vloeren zijn zowel geschikt voor nieuwbouw als voor renovatie en ze kunnen eenvoudig zelf geplaatst worden. Ze zijn duurzaam, dun, zacht om op te lopen, makkelijk  te onderhouden, watervast en milieuvriendelijk.

Voorbeelden van Viligno vinyl vloeren

FotoVinyl vloeren met de look van hout & natuursteen Met een Viligno vloer geeft u een standingvol cachet aan uw interieur én een stevige meerwaarde aan uw woning. Deze Viligno vloer combineert de looks van verweerde,  gerecycleerde planken met alle voordelen van een nieuwe, duurzame vloerbekleding. ‘Reclaimed grey oak’ zou zo uit een oud magazijn of een vervallen loods kunnen komen. De vloer komt helemaal tot zijn recht in grote ruimtes met veel lichtinval. De loftstijl op zijn best.

FotoVinyl vloeren met de look van hout & natuursteen‘Dark grey oak’ is de Viligno vloer bij uitstek voor wie van strakke architectuur en hedendaags meubeldesign houdt. Door zijn donkere kleur oogt hij perfect in minimalistische leefruimtes waarbij hij meubilair en accessoires volledig tot hun recht laat komen. Voor een strakke decoratie met een warme toets.

FotoVinyl vloeren met de look van hout & natuursteenWie houdt van een strak en mooi gelijnd interieur maar toch een zekere warmte wil behouden, wordt vast gecharmeerd door onze collectie ‘Light oak’. De lichte en zachte tint van natuurlijke eik is tijdloos en vrij neutraal, waardoor deze vloer  zich perfect laat combineren  met diverse meubelstijlen en met tal van natuurlijke materialen.

FotoVinyl vloeren met de look van hout & natuursteen‘Dark brown oak’ zorgt met zijn warme, diepe tint en uitgesproken tekening voor een nostalgische toets in het  interieur. Met deze warme en stijlvolle Viligno vloer brengt u gegarandeerd een intieme, cosy sfeer in huis. Bijzonder mooi met donkere antieke meubeltjes en met textiel- accenten in linnen of katoen.

FotoVinyl vloeren met de look van hout & natuursteen ‘Light grey oak’ is een echte klassieker onder de Viligno vloeren. Zijn licht vergrijsde kleur en zachte tekening laten hem probleemloos opgaan in elke ruimte en elke meubel- stijl. ‘Light grey oak’ ondersteunt zowel interieurs met zachte tinten als met felle, hippe kleuraccenten. Ideaal voor de kinderkamer.

FotoVinyl vloeren met de look van hout & natuursteenDeze Viligno vloer met tegelstructuur en met de look van echte natuursteen leent zich uitstekend voor de  inrichting van een praktische en gezellige badkamer. Net als de andere Viligno vinyl vloeren is ‘Beige tile’ immers honderd procent watervast en makkelijk te onderhouden. Voelt warm aan in de winter en fris in de zomer.

FotoVinyl vloeren met de look van hout & natuursteenDe keuze van de juiste keukenvloer is voor veel mensen nog steeds een heikel punt. Is de vloer duurzaam en  slijtvast genoeg voor gebruik in de keuken? Kan hij makkelijk onderhouden worden? Is hij echt vuil- en vlekbestendig? Met de vinyl vloeren van Viligno zijn al deze onzekerheden definitief van de baan. ‘Dark grey tile’ van Viligno geeft een totaal nieuwe dimensie aan het begrip landelijke keuken. Zijn kleur, structuur en uitzicht harmoniëren perfect met werk- bladen in arduin of in graniet, met vintage kookfornuizen,  met geschilderde keukenkastjes, met een klassieke wandbetegeling en met een stevig, landelijk meubilair.

Kijk voor meer info over vinyl vloeren hier

Volg ons via

facebook instagram pinterest twitter

Maandelijkse nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Brochures aanvragen

Vraag gratis woonbrochures aan in onze brochure service

Brochure aanvragen
Klik hier om GRATIS
informatie aan te vragen