pinterest
Tropisch hardhouten vloeren

Tropisch hardhouten vloeren

Exotisch, duurzaam en verantwoord; drie woorden die van toepassing zijn op de hardhouten ChacoWood vloeren. Deze duurzame hardhouten vloeren worden in Paraguay in een moderne parketfabriek gerealiseerd. Hier wordt hout verwerkt tot een volwaardig product. Door duurzaam bosbeheer en selectieve kap volgens de regels van FSC®   zijn deze parketvloeren een echt natuurproduct en net even anders. 

ChacoWood zijn Zuid-Amerikaanse houtsoorten met een levendige, warme uitstraling.  Alle houten vloeren worden onbehandeld geleverd en kunnen op verzoek industrieel worden afgewerkt met lak of olie. Afhankelijk van de houtsoort kunnen overige afwerkingen zoals borstelen, roken of kleuren worden gedaan. De parketvloeren hebben een lange levensduur en een unieke uitstraling.

FotoTropisch hardhouten vloeren   FotoTropisch hardhouten vloeren

 

Een inspirerende houten vloer

Vanwege de vele houtsoorten en creatieve mogelijkheden is ChacoWood parket ook erg geliefd bij architecten en interieuradviseurs. De vloeren zijn heel geschikt als projectvloer voor winkels, kantoren, zalen maar ook als design vloer voor particulier woongebruik. Prachtige warme vloeren, met respect voor de natuur en een unieke uitstraling. Een blikvanger in uw interieur!

Deel dit artikel:
deel op facebook deel op linkedin deel op twitter deel op pinterest deel op whatsapp
banner
banner

Volg ons via

facebook instagram pinterest twitter

Maandelijkse nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Brochures aanvragen

Vraag gratis woonbrochures aan in onze brochure service

Brochure aanvragen
Klik hier om GRATIS
informatie aan te vragen