pinterest
Trends in laminaat

Trends in laminaat

Ben je op zoek naar een nieuwe vloer en twijfel je nog tussen een houten vloer of laminaat? Houten vloeren zijn authentiek en sfeervol, maar hebben wel de nodige onderhoud nodig. Laminaatvloeren zijn echte alleskunners en daarom erg populair in de Nederlandse huizen.

Al vele jaren is laminaat de meest verkochte harde vloerbedekking. Geen wonder, want deze vloeren zijn onderhoudsvriendelijk, krassen en verbleken niet en kunnen in een handomdraai op bijna elke ondergrond gelegd worden. Bovendien heeft laminaat een voelbare houtstructuur en is bijna niet meer te onderscheiden van echte houten vloeren. Ze zorgen voor een unieke uitstraling in elke ruimte. We laten je de nieuwste trends in laminaat zien ter illustratie. 

1. Laminaat in de badkamer

FotoTrends in laminaat

MeisterDesign.laminaat LD 250, Fjordeik grijs 6847, houtdessin

Een vloer met houtlook brengt een warme en rustgevende sfeer in de badkamer. De nieuwste laminaatvloeren MeisterDesign.laminate hebben een waterdicht oppervlak en zijn 24 uur watervast en daardoor zeer geschikt voor vochtige ruimtes zoals de badkamer en keuken. De vloer wordt beschermd tegen binnendringend water door een van nature waterdicht oppervlak van melamine hars en AquaStop geïmpregneerde voegen. Zo wordt ook voor deze ruimtes een vloer met een mooie houtlook mogelijk. Een veelgevraagde en sfeervolle oplossing! 

2. Uitzonderlijke creaties

FotoTrends in laminaat

MeisterDesign. laminate LD 150, Multiwood 6849, houtdessin

We zien ook steeds meer uitzonderlijke creaties in laminaatvloeren. Zo is het decor "Multiwood" samengesteld uit imitaties van 10 verschillende houtsoorten. Mooi, origineel en toch met een harmonische uitstraling. De vloer bestaat voor 100% uit natuurlijke grondstoffen, met name hout. Aan de bovenkant zit het 'gezicht' van de laminaatvloer, het decorpapier, met heel creatieve designs. De bovenste laag (de looplaag) bestaat uit sterke melaminehars. Dat maakt laminaat zeer robuust en gemakkelijk te onderhouden.

3. Lange planken

FotoTrends in laminaat

MeisterDesign. laminate LL 250, kasteeleik pure 6840, houtdessin

Open ruimtes zijn dé woontrend van het moment. Een laminaatvloer met lange planken komt optisch perfect tot zijn recht in royale, open woonruimtes. Het speciale materiaal zorgt niet alleen voor een waterdicht oppervlak, de vloer is hierdoor ook bestand tegen allerlei soorten belasting: van speelgoedauto's tot grote verjaardagsfeesten. Een populaire trend van dit moment! 

4. Laminaat met steenimitaties

FotoTrends in laminaat

MeisterDesign. laminate LB 150, Layer Stone 6860

Naast authentieke houtdessins zien we ook veel trendy decors met steenimitaties in tegelformaat. Deze vloeren passen perfect bij de populaire industriële woonstijl, maar ook bij een trendy modern interieur. Een lust voor het oog!

FotoTrends in laminaat

Laminaat LL150 - MeisterDesign. Laminate

Door het speciaal gedrukte reliëf van het oppervlak van MEISTER-laminaatvloeren voel je bij de houtlook vloeren ook daadwerkelijk de houtstructuur. De houtporiën, opgevulde knoesten en scheuren voelen exact als een echte houten vloer aan. Een aanrader voor elke woning!

Bezoek voor meer informatie over laminaat de website van Meister Voor meer informatie over deze laminaatvloeren 

PRODUCTEN IN ONS ASSORTIMENT

Bekijk alle producten
banner

Volg ons via

facebook instagram pinterest twitter

Maandelijkse nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Brochures aanvragen

Vraag gratis woonbrochures aan in onze brochure service

Brochure aanvragen
Klik hier om GRATIS
informatie aan te vragen