pinterest
Trends in laminaatvloeren

Trends in laminaatvloeren

Dat laminaat vloeren bijna niet meer te onderscheiden zijn van authentieke houten, natuurstenen of tegelvloeren weten we inmiddels allemaal. Laminaat is de alleskunner onder de vloeren. Het is onderhoudsvriendelijk, krast en verbleekt niet en kan in een handomdraai op bijna elke ondergrond gelegd worden, ook op vloerverwarming. Bovendien is het duurzaam en vriendelijk voor het milieu.

Laminaat voor de natte ruimtes

Er zijn tegenwoordig laminaatsoorten die speciaal geschikt zijn voor ruimtes zoals keukenbadkamer en toilet. Dit zijn waterdichte laminaatvloeren die voor 100% uit kunststof bestaan. Ook het zogenaamde scheepsdek laminaat met rubberen- of neopreen verbindingsstrips is waterdicht te krijgen. De kopse kanten worden dan handmatig gekit. En zo is de houten, vlekkenongevoelige vloer in je keuken of badkamer allang geen utopie meer.

Lange planken

Open ruimtes zijn dé woontrend van het moment. Een laminaatvloer met lange planken komt optisch perfect tot zijn recht in royale, open woonruimtes. Het speciale materiaal zorgt niet alleen voor een waterdicht oppervlak, de vloer is hierdoor ook bestand tegen allerlei soorten belasting: van speelgoedauto's tot grote verjaardagsfeesten. Een populaire trend van dit moment!

Visgraat vloeren

Visgraat vloeren zijn helemaal terug van weggeweest en heel populair. De gebruiksvriendelijke en authentieke visgraat laminaatvloer komt zowel in een landelijke evenals een moderne woning perfect tot zijn recht.


Volg ons via

facebook instagram pinterest twitter

Maandelijkse nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Brochures aanvragen

Vraag gratis woonbrochures aan in onze brochure service

Brochure aanvragen
Klik hier om GRATIS
informatie aan te vragen