pinterest
Topbamboo van MOSO

Topbamboo van MOSO

Topbamboo is een duurzaam en mooi alternatief voor laminaatvloeren. De innovatieve vloeren van MOSO Bamboe hebben een natuurlijke bamboe toplaag en het geavanceerde kliksysteem van Topbamboo. 

FotoTopbamboo van MOSO

De voordelen van een bamboevloer

Naast een stijlvolle keuze zijn bamboevloeren vooral ook een ecologisch verantwoorde keuze. Met een enorm grote groeisnelheid is bamboe de snelst groeiende plant ter wereld. Na de oogst groeit de bamboeplant verder, er is dus geen sprake van kap. Dankzij een hardheid en dichtheid gelijkwaardig aan de beste hardhoutvloeren, zijn deze vloeren zeer geschikt voor toepassing in intensief gebruikte ruimtes. Daarnaast zijn bamboevloeren anti-statisch en anti-allergisch en dragen hierdoor bij aan een gezond binnenklimaat. 

Geliefd door ontwerpers en architecten

Eén van de bijzondere eigenschappen van Topbamboo is de diversiteit in kleuren en afwerkingsmogelijkheden. Daarnaast is Topbamboo ook beschikbaar in de zogenaamde “Density” uitvoering met extra harde toplaag, zelfs geschikt voor gebruik in intensief gebruikte ruimtes. Topbamboo wordt toegepast door groene ontwerpers en architecten in hun zoektocht naar een functionele en veelzijdige vloeroplossing zonder het milieu te schaden.

Dankzij de focus op duurzaamheid, product kwaliteit en innovatie wordt MOSO® wereldwijd gezien als het A-merk in bamboe. Er is geen enkel ander bedrijf wereldwijd met een vergelijkbaar breed assortiment in hoge kwaliteit bamboeproducten, leverbaar vanuit voorraad.

Nieuwsgierig geworden naar de duurzame en sterke bamboe vloeren van MOSO? Download hier de digitale brochure of vraag informatie aan!

Download de brochure

Deel dit artikel:
deel op facebook deel op linkedin deel op twitter deel op pinterest deel op whatsapp
banner
banner

PRODUCTEN IN ONS ASSORTIMENT

Bekijk alle producten
banner

Volg ons via

facebook instagram pinterest twitter

Maandelijkse nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Brochures aanvragen

Vraag gratis woonbrochures aan in onze brochure service

Brochure aanvragen
Klik hier om GRATIS
informatie aan te vragen