pinterest
Prachtige Topbamboe vloeren met 'vintage looks'

Prachtige Topbamboe vloeren met 'vintage looks'

Bamboe vloeren zijn in opmars op de houten vloeren markt en dat is niet voor niks. De bamboe vloerplanken zijn harder dan de beste eiken- of tropisch hard houten plank en de bamboevloeren van MOSO voldoen aan de hoge eisen op het gebied van kwaliteit, milieu en gezondheid. De ontwikkeling van deze duurzame vloeren gaat hand in hand met de interieurtrends. De nieuwste stijlen Topbamboe vloeren zijn prachtig voor ieder eigentijds, modern interieur.  

Bamboe vloeren

MOSO® Topbamboo is geschikt voor iedereen die een voordelige bamboe vloer wenst die snel geplaatst kan worden. De vloer past met de variëteit aan kleuren, waaronder enkele geborstelde varianten met reliëf, in ieder interieur.

FotoPrachtige Topbamboe vloeren met 'vintage looks'

MOSO® Topbamboo is een gemakkelijk te plaatsen bamboe vloer met een ruime keuze in kleuren, lijnenpatronen en afwerkingen. Een populaire vloer voor ieder eigentijds, modern interieur.

"Door de behandeling is er geen duidelijk patroon van bamboe meer herkenbaar

FotoPrachtige Topbamboe vloeren met 'vintage looks'

De Topbamboo vloeren volgen de trend van houten vloeren met gebruikssporen. Deze bamboe vloeren hebben een verouderd uiterlijk en nieuwe kleuren - licht antiek-wit en warm antiek-grijs - en door de behandeling is er geen duidelijk patroon van bamboe meer herkenbaar. 

Kwaliteitsproducten van bamboe

Na slechts vijf jaren groei zijn Moso bamboe stammen al rijp voor de oogst. Na de oogst worden de holle stammen in de lengterichting gespleten in strips, waarvan de binnen- en buitenlaag worden verwijderd. De strips worden gedroogd, gecrushed en vervolgens onder zeer hoge druk geperst tot Density® bamboe, wat harder is dan de beste eiken- of tropisch hard houten plank.

Meer weten over MOSO Bamboe vloeren? Download hier de brochure

Bekijk hier meer bamboevloeren van MOSO

Download de brochure

Deel dit artikel:
deel op facebook deel op linkedin deel op twitter deel op pinterest deel op whatsapp
banner
banner

PRODUCTEN IN ONS ASSORTIMENT

Bekijk alle producten
banner

Volg ons via

facebook instagram pinterest twitter

Maandelijkse nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Brochures aanvragen

Vraag gratis woonbrochures aan in onze brochure service

Brochure aanvragen
Klik hier om GRATIS
informatie aan te vragen