pinterest
3 x tegels in huis. Welke stijl kies jij?

3 x tegels in huis. Welke stijl kies jij?

Met de vloertegels van Motto by Mosa kies je voor kwaliteit van eigen bodem. Woonkamer, keuken of hal? Met deze tegels kan je alle kanten op!

Waarom tegels op je vloer?

Tegels geven een bijzondere look aan je ruimte en ze bijzonder praktisch. Krasvast, slijtvast en vlekbestendig. Da’s wel zo makkelijk. En duurzaam! Bovendien dragen tegels bij aan een betere regulering van je binnenklimaat omdat ze hun temperatuur goed vasthouden en gelijkmatig verspreiden. En dat werkt in combinatie met vloerverwarming nog beter. Zo verbruik je minder energie en bespaar je kosten. Waar wacht je nog op?

Het is jouw motto!

Motto by Mosa gelooft dat elke ruimte een uitdrukking moet zijn van wie je bent. Want het is jouw woning, jouw stijl. Om gemakkelijk te kunnen kiezen, hebben ze alvast een aantal interieursferen voor je gecreëerd waarmee je kan beginnen. Welke stijl kies jij?

1. Industriële touch

Foto3 x tegels in huis. Welke stijl kies jij?

Met de serie Form voeg je op een laagdrempelige manier een industriële touch toe aan jouw woning. De gewolkte tegels zijn robuust en vormen samen een dynamische vloer, klaar om geleefd te worden. Form is verkrijgbaar in vijf verschillende kleuren. Zo zet je met dezelfde stoere afwerking een andere beleving neer in je woonkamer, keuken of hal. Er is altijd wel een tint die bij jouw interieur past.

2. Natuurlijke uitstraling

Foto3 x tegels in huis. Welke stijl kies jij?

Met de serie Grain heb je een neutrale basis die makkelijk combineerbaar is met jouw woonstijl. Wie goed kijkt ontdekt steeds meer details in het ontwerp. Zo zie je in de matte vloertegel subtiele spikkels, die de tegel een aardse, natuurlijke uitstraling geven. Mooi en lekker praktisch, want zo verhul je alle vuiltjes op de grond. Grain is verkrijgbaar in vier kleuren.

3. Warme houtlook

Foto3 x tegels in huis. Welke stijl kies jij?

De serie Leaf is meer! Twee materialen in één ontwerp: Leaf heeft de warme uitstraling van hout maar met alle voordelen van tegelwerk. Ideaal voor badkamer en keuken - of voor wie meer dan eens een glas rode wijn heeft omstoot. Een tegelstrook met een warme en natuurlijke uitstraling. De kleurbanen en strepen die de vloer kenmerken zijn een knipoog naar hout.

Nieuwsgierig naar de mooiste designtegels voor vloer en wand die passen bij jouw interieurstijl. Bezoek de Motto by Mosa website en laat je inspireren.

Motto by Mosa

Designed to Last

PRODUCTEN IN ONS ASSORTIMENT

Bekijk alle producten
banner

Volg ons via

facebook instagram pinterest twitter

Maandelijkse nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Brochures aanvragen

Vraag gratis woonbrochures aan in onze brochure service

Brochure aanvragen
Klik hier om GRATIS
informatie aan te vragen