pinterest
Solidfloor en Haceka bij RTL Woonmagazine

Solidfloor en Haceka bij RTL Woonmagazine

Na een succesvol eerste seizoen, is presentatrice Nicolette van Dam samen met topontwerper Piet Boon weer terug op de vroege zaterdagavond met ‘RTL Woonmagazine’. Karin Meijn, Creative Director èn vrouw van, is ook weer van de partij. Nieuw binnen het team is interieurarchitect Michiel de Zeeuw die zijn sporen in de wereld van de binnenhuisarchitectuur ruim verdiend heeft. Hij was onder andere te zien in de RTL 4-programma’s ‘TV Makelaar’ en ‘Welcome Home’.

Solidfloor, Flexxfloors en Haceka zijn dit jaar partner van het RTL Woonmagazine. Het centrale thema dit jaar is de metamorfose. Het team laat woonwensen in vervulling gaan van mensen met weinig ruimte, geen gevoel voor inrichting of met een moeilijk in te richten huis, zoals een woonboot. De stijlvolle houten vloeren van Solidfloor en de mooie vinyl vloeren van Flexxfloors maken een groot deel uit van de spectaculaire metamorfoses. Solidfloor is al jarenlang een toonaangevend Europees merk met een uitgebreide collectie hoogwaardige houten vloeren en bijpassende accessoires. De collecties van Solidfloor lopen uiteen van klassiek tot modern.

FotoSolidfloor en Haceka bij RTL Woonmagazine

Haceka neemt de badkamer voor zijn rekening. Met het brede assortiment, van modern tot klassiek is er altijd wel een product wat perfect aansluit bij de metamorfose. Haceka is bedreven in het ontwikkelen van een totale badkamerinrichting in één lijn, waardoor niet alleen de accessoires op elkaar kunnen worden afgestemd, maar ook de kranen en het wastafelmeubel. Michiel de Zeeuw praat uitgebreid met de bewoners en maakt hun woonproblematiek inzichtelijk. Piet en Karin gaan hier vervolgens mee aan de slag. Het eindresultaat levert keer op keer weer spannende en ontroerende televisie op.

Dit jaar neemt Piet Boon de kijker weer mee naar bijzondere huizen. Met veel bezieling showt hij een aantal droomhuizen, wat voor prachtige plaatjes zorgt. De laatste ontwikkelingen op woongebied komen aan bod in het inspiratie item. Michiel en Nicolette laten allerlei woonnouveautés de revue passeren die de kijker een keur aan ideeën en inspiratie bezorgt. Solidfloor, Flexxfloors en Haceka verwachten door het partnerschap van het programma weer veel consumenten te inspireren bij de aanschaf van een nieuwe vloer en bij het inrichten van de badkamer.

Volg ons via

facebook instagram pinterest twitter

Maandelijkse nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Brochures aanvragen

Vraag gratis woonbrochures aan in onze brochure service

Brochure aanvragen
Klik hier om GRATIS
informatie aan te vragen