pinterest
“Soft Senses“ heet FLOR by heuga ’s nieuwe slaap- en badkamercollectie,

“Soft Senses“ heet FLOR by heuga ’s nieuwe slaap- en badkamercollectie,

Met de nieuwe tapijttegels presenteert FLOR by heuga een collectie, die een behaaglijk, hoogwaardig en natuurlijk woongevoel mogelijk maakt. “Soft Senses” is door de gepatenteerde antimicrobiële behandeling, Intersept®, een zeer hygiënische tapijttegel die moeiteloos verlegd kan worden en, voorzien van het GUT- logo, volledig vrij is van schadelijke stoffen.

Foto“Soft Senses“ heet FLOR by heuga ’s nieuwe slaap- en badkamercollectie,    

Elegant uiterlijk met de praktisch makkelijk-te-leggen en makkelijk-te-onderhouden tapijttegelsysteem van FLOR by heuga

De naam van de nieuwe tapijttegel van FLOR by heuga, Soft Senses, zegt al wat er achter deze collectie schuilgaat. De vloer roept een kalmerend, zacht gevoel op - een gevoel dat je krijgt als je voeten tijdens een strandwandeling in het warme, zachte zand wegzakken en je lichaam zich totaal ontspant als je frisse zeelucht inademt.

Ook het nieuwe kleurenpallet, waaruit de nieuwe collectie bestaat, wordt geassocieerd met het strandthema. De benamingen zijn geïnspireerd op kustachtige landschappen en brengt de schoonheid en sereniteit van het strand naar voren, met de bedoeling kalmte en rust in slaap- en badkamers te brengen. Elegante neutrale kleuren als crème, beige, geel and grijs suggereren kustlijneigenschappen van duinen, zand en drijfhout, terwijl de donkere kleuren als ‘sunset’ and ‘midnight’ de intensiteit van kustachtige openluchten oproepen. Soft Senses is een tapijttegel, die een rustige, ontspannen en aangename sfeer in je slaap- en badkamer haalt.

Foto“Soft Senses“ heet FLOR by heuga ’s nieuwe slaap- en badkamercollectie,    

Soft Senses is een hoogwaardig velours en bestaat uit moderne kleuren. Het GUT-logo, waarvan Soft Senses is voorzien, garandeert het ontbreken van schadelijke stoffen – inclusief de backing van de tapijttegel, wat betekent dat het tapijt geen enkel materiaal bevat dat schadelijk is voor de gezondheid. Deze certificering is totaal in samenspraak met de visie van FLOR by heuga wat betreft milieuvriendelijkheid en duurzaamheid. Samen met haar moederbedrijf zet zij zich al jaren in voor duurzame en klimaatneutrale productieprocessen en producten.

Deze vloeren, waarop overwegend met blote voeten gelopen wordt, geven met Soft Senses een plezierig en onvoorstelbaar zacht oppervlaktegevoel. De tegels kunnen zonder enige moeite verlegd worden en bieden, door de gepatenteerde antimicrobiële behandeling van InterfaceFLOR, Intersept ®, optimale comfort.

Zowel gelegd als kamerbreed tapijt als in de vorm van een karpet, gebruik makend van één kleur of een combinatie van twee of meer kleuren, met Soft Senses vergroot je de moderne décor stijlen en voeg je warmte en comfort toe door de zachte textuur van een gesneden pool.

De Soft Senses collectie met een gesneden pool kost € 35,00 per m2 en is leverbaar in tegels van 50 cm x 50 cm.

Volg ons via

facebook instagram pinterest twitter

Maandelijkse nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Brochures aanvragen

Vraag gratis woonbrochures aan in onze brochure service

Brochure aanvragen
Klik hier om GRATIS
informatie aan te vragen