pinterest
PVC Vloeren zijn 'hot'. Express with Impress!

PVC Vloeren zijn 'hot'. Express with Impress!

PVC vloeren zijn hot! Dat is natuurlijk niet voor niets, want het materiaal is oersterk en tegenwoordig nauwelijks van hout te onderscheiden. Ze hebben de looks van naturel eiken vloeren tot mooie combinaties van hout en textiel. En met een te gek reliëf waarbij je de diepte van de groeven, lijnen en knoesten niet alleen ziet, maar ook echt kan voelen.

Nieuwe dimensie aan pvc vloeren

Overweeg jij ook om voor een pvc vloer met houtlook te kiezen? Dan is de nieuwste premium designcollectie van Moduleo zeker iets voor jou. We hadden de succesvolle Moduleo Impress vloeren met hun natuurgetrouwe look & feel al langer in het vizier als verrassende vloerbekleding. Nu de trend van pvc vloeren in de Nederlandse interieurs doorzet, lanceert Moduleo ‘Express with Impress’. Een te gekke collectie, die een nieuwe dimensie geeft aan pvc vloeren.

FotoPVC Vloeren zijn 'hot'. Express with Impress!

De collectie Express with Impress biedt de mogelijkheid om te kiezen voor nog meer houtsoorten en - en dat is uniek - die voor het eerst aangevuld worden met een tegelcollectie. Het resultaat is een waarheidsgetrouw reliëf, waarbij de structuur, de print op de plank of tegel naadloos volgt en je de diepte van de groeven en knoesten kunt voelen. Fijne patronen en texturen, snelle plaatsing en gemakkelijk onderhoud.

De collectie wordt ingedeeld in twee categorieën: ‘Naturally Impressive Floors’ en ‘Expressive Floors’. We laten je met veel plezier de mogelijkheden van deze collectie zien met inspirerende interieurfoto's.

De natuur in huis

De Naturally Impress vloeren brengen de natuur in huis met een ongeëvenaarde precisie en de keuze wordt steeds groter. Voor elke interieurstijl is er in deze collectie een passend houtdessin nu de succesvolle klassiekers van Country Oak, Mountain Oak en Castle Oak er drie authentieke houtdessins bij hebben gekregen: Laurel Oak, Santa Cruz Oak, Sierra Oak en een leisteen Mustang Slate. We hebben een paar voorbeelden van deze mooie natuurlijke vloeren voor je op een rij gezet:

FotoPVC Vloeren zijn 'hot'. Express with Impress!
Houtdessin Laurel Oak staat voor rust en pure elegantie, met een zacht kleurenpalet voor stijlvolle en serene interieurs.

FotoPVC Vloeren zijn 'hot'. Express with Impress!
Met de industriële toets van Santa Cruz Oak slaat Moduleo een gedurfde weg in: die van metalen en indigotinten. De grote variëteit in het dessin geeft de vloer een krachtige, decoratieve uitstraling.

FotoPVC Vloeren zijn 'hot'. Express with Impress!
Sierra Oak is met zijn zacht rustiek karakter en verfijnde uitstraling een tijdloze keuze, mét het volle gevoel van een echte plankenvloer.

Abstracte & expressieve vloeren

Naast de natuurgetrouwe eik- en leisteenpatronen breidt Moduleo de Impress-collectie uit met Expressive floors met abstracte en expressieve dessins. Originele pvc-vloeren waarmee je een hele persoonlijke interieurstijl kunt creëren. Elke plank of tegel uit deze collectie is anders, wat een willekeurige plaatsing mogelijk maakt. Ook kan je binnen hetzelfde dessin voorgedefinieerde combinaties kiezen van verschillende, bij elkaar passende planken en tegels.

Met de expressieve dessins en 12 nieuwe kleuren van Expressive Floors valt er veel te kiezen voor modebewuste interieurliefhebbers. Een paar mooie voorbeelden van deze unieke en originele vloeren:

FotoPVC Vloeren zijn 'hot'. Express with Impress!
Met Mystical verkent Impress het onontgonnen terrein van hout dat met textiel wordt verweven. Deze aanpak zet in op te gekke patronen, composities en kleurencombinaties.

FotoPVC Vloeren zijn 'hot'. Express with Impress!

Wat een warme uitstraling en originele look!

FotoPVC Vloeren zijn 'hot'. Express with Impress!
Bohemian geeft met het dessin van de ‘korte Hongaarse Punt’ het interieur een expressieve, eclectische en tegelijk strakke touch.

FotoPVC Vloeren zijn 'hot'. Express with Impress!
Het chevron-patroon wint sterk aan populariteit. Het geometrische Jumble Stone speelt in op de 3D-trend. Het 2D-ontwerp maskeert hier een 3D-structuur die de tegels een extra grafische dimensie bezorgt. De combinatie van het terugkerende ton-sur-ton met zachte pastelkleuren straalt gratie uit, met een moderne en minimalistische toets. 

FotoPVC Vloeren zijn 'hot'. Express with Impress!

Foto's: Moduleo

Volg ons via

facebook instagram pinterest twitter

Maandelijkse nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Brochures aanvragen

Vraag gratis woonbrochures aan in onze brochure service

Brochure aanvragen
Klik hier om GRATIS
informatie aan te vragen