pinterest
Nieuwste PVC vloer LayRed® met natuurlijke steen & houtdessins

Nieuwste PVC vloer LayRed® met natuurlijke steen & houtdessins

De nieuwste PVC vloer LayRed® van vloerenspecialist Moduleo kan zich moeiteloos aanpassen aan elke ruimte, omgeving en ondervloer. Realistische hout- en steendessins in natuurlijke kleuren inspireren elke interieurliefhebber. Zowel voor interieurs met een charmante stijl, tot een strakke look of een interieur met een gedurfd accent. Een innovatieve PVC vloer, die sterkte, comfort en design met elkaar combineert en alle uitdagingen die komen kijken bij het bouwen of verbouwen van een huis weet te tackelen.

FotoNieuwste PVC vloer LayRed® met natuurlijke steen & houtdessins

Renovatievloer voor mooi vlak vloeroppervlak

Deze mooie nieuwkomer in de vloerenwereld bestaat uit planken en tegels met realistische hout- en steendessins in een waaier van natuurlijke kleuren. Behalve het buitengewone comfort en de sterkte van de vloer, kan LayRed® ook praktisch elke situatie aan. Zo zijn de planken en tegels sterk genoeg om verschillen in de ondervloer te overbruggen én elastisch genoeg om oneffenheden op te vangen.

FotoNieuwste PVC vloer LayRed® met natuurlijke steen & houtdessins

LayRed PVC planken Palace Oak

De vloer klikt eenvoudig en sterk in elkaar en de geïntegreerde ondervloer zorgt voor een nog snellere installatie. Het resultaat is een mooi vlak vloeroppervlak, wat van LayRed® dé designoplossing voor renovatieprojecten maakt.

Perfecte vloer voor de badkamer of keuken

FotoNieuwste PVC vloer LayRed® met natuurlijke steen & houtdessins

LayRed PVC tegels Konkreto

Je legt deze PVC vloer overal in huis, want hij is perfect in de badkamer of keuken (100% waterdicht) maar ook zeer geschikt in ruimtes met grote glaspartijen, doordat er geen vervormingen zijn bij schommeling in temperatuur.

FotoNieuwste PVC vloer LayRed® met natuurlijke steen & houtdessins

LayRed PVC planken Original Oak

LayRed® is dus een sterke vloer, zonder aan comfort in te boeten. De akoestische bovenlaag garandeert het stilste loopgeluid en de geïntegreerde ondervloer reduceert het transmissiegeluid met 21 dB Lw / 10dB Lin, waardoor het de stilste vloer in zijn categorie is, die ook nog zorgt voor een comfortabel zacht en warm gevoel onder de voeten. Verder is het oppervlak slijtvast en bestand tegen hakken, vlekken en meubelpoten. Meer weten? Vraag vrijblijvend informatie aan.

Als geen ander tackelt LayRed® van Moduleo – met levenslange garantie – zo alle uitdagingen die gepaard gaan met het bouwen of verbouwen van een huis. Bekijk hier meer innovatieve PVC / Vinyl vloeren en vraag vrijblijvend meer informatie aan!

Foto's: Moduleo

PRODUCTEN IN ONS ASSORTIMENT

Bekijk alle producten
banner

Volg ons via

facebook instagram pinterest twitter

Maandelijkse nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Brochures aanvragen

Vraag gratis woonbrochures aan in onze brochure service

Brochure aanvragen
Klik hier om GRATIS
informatie aan te vragen