pinterest
Pure Allure Locking PVC vloerdelen

Pure Allure Locking PVC vloerdelen

De duurzame PVC vloer:  Gemak dient de mens
De duurzame Pure Allure Locking PVC-vloeren zijn de ideale klik-klak-klaar vloerdelen met unieke eigenschappen. De levenslange garantie zegt alles over de kwaliteit en de duurzaamheid. Pure Allure Locking wordt gemaakt uit pure, originele grondstoffen en is volledig te recyclen. U kunt een keuze maken uit 20 dessins, verkrijgbaar in een geborstelde of synchroonstructuur. U kiest voor de uitstraling van een levensechte houten vloer zonder dat u de natuur tekortdoet.

FotoPure Allure Locking PVC vloerdelen    

Consument kiest voor Pure Allure Locking
Uit onderzoek is gebleken dat de consument kiest voor de gebruiksvriendelijke voordelen van Pure Allure Locking. De vloer is fluisterstil, is 100% waterbestendig, heeft een hoge kras- en slijtvastheid, is indrukbestendig en onderhoudsvriendelijk en tevens geschikt voor vloerverwarming en -koeling. De levenslange garantie en het feit dat de vloer verhuisbaar is, worden omarmd door de consument. De vloer voelt comfortabel en warmer aan de voeten dan andere typen harde vloerbedekking en is gemakkelijk te onderhouden.
Klik klak klaar
De duurzame Pure Allure Locking pvc-vloerdelen zijn door de unieke klikverbinding kinderlijk eenvoudig lijmvrij en zwevend te leggen. Een fluitje van een cent. Bij een vlakke harde ondergrond is zelfs geen ondervloer nodig. De vloer is over een bestaande harde vloerbedekking heen te leggen. Pure Allure Locking is dus ook geschikt voor renovatie. Klik-klak-klaar.

Ervaar de voordelen en kies voor de duurzame Pure Allure Locking pvc-vloerdelen.

 

Volg ons via

facebook instagram pinterest twitter

Maandelijkse nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Brochures aanvragen

Vraag gratis woonbrochures aan in onze brochure service

Brochure aanvragen
Klik hier om GRATIS
informatie aan te vragen