pinterest
Plaats elke vloer in uw interieur met de Flooradvisor

Plaats elke vloer in uw interieur met de Flooradvisor

De keuze van een nieuwe vloer is zeer bepalend voor je interieur. Uit het gigantische aanbod aan vloeren, moet je een vloer weten te kiezen die perfect in harmonie zal zijn met je meubels en het de kleur van de muur. Geen simpele opdracht dus. Quick•Step® maakt het je daarom graag gemakkelijk. Met de vernieuwde Flooradvisor, weet je vanaf nu perfect hoe je vloer er zal uitzien in je eigen interieur! Deze unieke, kostenloze interieur-tool maakt het mogelijk om een foto van je eigen ruimte digitaal op te laden en naar eigen wens op in te vullen. Stap voor stap begeleidt de Quick•Step® flooradvisor je bij het kiezen van een passende laminaat- of parketvloer.

Creëer jouw eigen leefwereld

Hoe ga je te werk? De eerste keuze die veel mensen moeten maken is: wordt het laminaat of parket? Hoewel deze vloeren uiterlijk op elkaar lijken, zijn ze vrij verschillend. Om je vanaf het begin te helpen om de juiste keuze te maken, leidt Quick•Step® je door de voordelen van laminaat en parket. Stap voor stap begeleidt de Quick•Step® Flooradvisor je bij het kiezen van een passende vloer met heel wat tips en informatie onder de keuzerubrieken, zoals type, kleur, formaat, voeg. En om je een nog realistischer beeld te geven, kan zelfs dag- en nachtlicht gesimuleerd worden, zodat je weet hoe je Quick•Step® vloer er zal uitzien op elk uur van de dag. Kies vervolgens de ruimte die je wil (her)inrichten of laad digitaal een foto van je eigen interieur op. Modelleer de ruimte door de muren een likje verf te geven of de meubels te wijzigen van kleur. En zie op deze manier welke vloer het best in je interieur past.

Wanneer je een vloer hebt gekozen, verschijnt er een tekstballonnetje met bijkomende informatie. Op die manier verzekert de Flooradvisor dat de gekozen parket- of laminaatvloer in alle opzichten de meest geschikte is! Meer inspiratie nodig? Probeer het op eigen houtje uit…met de flooradvisor.

Volg ons via

facebook instagram pinterest twitter

Maandelijkse nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Brochures aanvragen

Vraag gratis woonbrochures aan in onze brochure service

Brochure aanvragen
Klik hier om GRATIS
informatie aan te vragen