pinterest
De nieuwste tegelcollecties van Villeroy & Boch

De nieuwste tegelcollecties van Villeroy & Boch

In 2012 introduceert Villeroy & Boch drie nieuwe collecties wand- en vloertegels. Met de collecties My Earth, Nature Side en My Nina toont Villeroy & Boch wederom haar innovatieve en smaakvolle karakter op het gebied van tegeldesign.

Met het wand- en vloerconcept My Earth presenteert Villeroy & Boch een concept wat perfect voldoet aan het verlangen om steeds meer een natuurlijke sfeer in huis te creëren. Back to nature is een thema wat we terugzien bij veel gerenommeerde interieurontwerpers over de hele wereld. Zelfs in het moderne interieurdesign wordt meer met originele, authentieke materialen gewerkt.

FotoDe nieuwste tegelcollecties van Villeroy & Boch    

Bij My Earth heeft vrijwel elke tegel een uniek patroon en daardoor een unieke natuurlijke uitstraling. Een kenmerk wat tot nu toe alleen bij natuursteen terug te vinden was. Niet alleen het patroon van de tegels schept het gevoel van natuursteen, dankzij de diverse modulaire formaten is het mogelijk om verschillende afmetingen in één vloer te combineren. Voor een bijzondere wanddecoratie is een strokenmozaïek beschikbaar. My Earth is leverbaar in vier natuurlijke kleuren; licht beige, beige, grijs en antraciet. Wie houdt van de natuur en deze sfeer ook in huis wil ervaren, maakt met My Earth de goede keuze.

Tegelconcept Nature Side
Leven in harmonie met de natuur is ook het thema van het zeer bijzondere tegelconcept Nature Side. Binnen dit concept zien we tegels met een hout-look. De hoogwaardige keramische tegels zijn gemaakt van natuurlijke grondstoffen en bieden veel voordelen: het keramisch materiaal zorgt voor een gezonde leefomgeving, de onderhoudsvriendelijke vibostone tegels zijn zeer slijtvast en ideaal voor het hele huis, maar ook voor buiten. Door de functionaliteit zijn de tegels uit de Nature Side-collectie bovendien uitermate geschikt voor openbare ruimtes, bijvoorbeeld in hotels of winkels, ze zijn robuust en hebben de slipvastheidscategorie R9. Ook de mozaïektegels in deze serie hebben een slipvastheid R9, waardoor ze prima op douchevloeren gebruikt kunnen worden. De tegels zijn er in vier kleuren: beige gekalkt, beige, grijsbruin en roodbruin.

De tegels uit de collectie My Nina lijken veel op de succesvolle tegels uit de Bernina tegelcollectie. De licht gestructureerde tegels van porcellanato ogen als het natuurlijke kwartsiet, maar kennen alle voordelen van keramische tegels, ze zijn uitgerust met vibostoneplus, waardoor ze al vanaf het productieproces tegen vuil en vlekken worden beschermd en dus zeer onderhoudsvriendelijk zijn.

Volg ons via

facebook instagram pinterest twitter

Maandelijkse nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Brochures aanvragen

Vraag gratis woonbrochures aan in onze brochure service

Brochure aanvragen
Klik hier om GRATIS
informatie aan te vragen