pinterest
Stijlvolle nieuwe vinylvloeren 'zonder vinyl'

Stijlvolle nieuwe vinylvloeren 'zonder vinyl'

Ben je op zoek naar een gemakkelijk te onderhouden vloer met houtdessin? De designvloeren MeisterDesign zijn de nieuwe vinylvloer 'zonder vinyl'. Deze stijlvolle vloeren bieden alle voordelen van een vinylvloer zoals robuustheid, onderhoudsgemak en elasticiteit, zonder de ecologische en technische nadelen. Zo zijn deze designvloeren van Meister geurloos, vrij van weekmakers en hittebestendig. Het gezonde antwoord op traditionele vinylvloeren!

Modern wonen

FotoStijlvolle nieuwe vinylvloeren 'zonder vinyl'

MeisterDesign ocean oak 6989, houtdessin

De nieuwe designvloer MeisterDesign past perfect in het concept van modern en open wonen. De 18 decors omvatten klassieke eiken-dessins en trendy vintage oppervlakken. Omdat iedereen andere eisen stelt aan een vloer, zijn de designvloeren in vier verschillende types verkrijgbaar.

FotoStijlvolle nieuwe vinylvloeren 'zonder vinyl'

Meisterdesign trendy vintage - Cabin board 6991

Zo is producttype MeisterDesign 'comfort' een behaaglijke comfortvloer met extra kurklaag, waardoor deze zeer geschikt is voor in de slaapkamer of kinderkamerMeisterDesign 'flex' is een slanke designvloer met geringe opbouwhoogte. Ideaal wanneer je op zoek bent naar een dunne vloer die vanwege een renovatie op bestaande tegels gelegd kunnen worden zonder dat deze zichtbaar zijn.

FotoStijlvolle nieuwe vinylvloeren 'zonder vinyl'

Waterbestendig Zomereik natuur 6983, houtdessin

De uitvoeringen 'pro' en 'life' van de designvloer zijn waterbestendig en daarmee ook geschikt om in de badkamer te leggen. De vloeren zijn verkrijgbaar in een korte plank of als groot tegelformaat.

FotoStijlvolle nieuwe vinylvloeren 'zonder vinyl'

Meer weten? Vraag vrijblijvend meer informatie aan

PRODUCTEN IN ONS ASSORTIMENT

Bekijk alle producten
banner

Volg ons via

facebook instagram pinterest twitter

Maandelijkse nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Brochures aanvragen

Vraag gratis woonbrochures aan in onze brochure service

Brochure aanvragen
Klik hier om GRATIS
informatie aan te vragen