pinterest
Nieuwe karpetten van FLOR by heuga

Nieuwe karpetten van FLOR by heuga

Nu ook met de actuele collectie in wol: Country Contemporary

Onze nieuwe karpettencollectie geeft je vele ideeën, suggesties, en praktisch advies hoe je karpet te ontwerpen dat perfect bij jou en je décor past. Met veel genoegen presenteren wij u dan ook ons “Creëer je eigen karpet”-concept, waarmee we 26 november jongstleden the Golden House Beautiful Award* hebben behaald.

FLOR by heuga presenteert in haar nieuwe brochure no 2, “Designer rugs 2010“ niet alleen inspirerende creatiemogelijkheden, maar ook dat je je eigen persoonlijke tapijt kan samenstellen, dankzij de praktische TacTiles**. Voor iedere inrichting wordt een scala aan kleuren en keuzemogelijkheden geboden tussen hoogpool, gesneden pool of een combinatie van beiden. De brochure laat alle 5 innovatieve en zeer praktische collecties zien, ieder voorzien van haar eigen kleurenpalet en textuur: Puzzle Pieces/2 bestaat uit een gesneden pool in 21 kleuren, Lazy Lounge/2 is hoogpolig en daarvan bestaat het kleurenpalet uit 8 kleuren, Funky Feet/2 heeft een shagpool-structuur en bestaat uit 10 hedendaagse kleuren en ten slotte onze twee wolcollecties, Country Classic/2 en de nieuwste collectie Country Contemporary; deze collecties hebben een lussen- respectievelijk gesneden pool, die ieder bestaan uit 8 prachtige kleuren. Alle collecties zijn goed met elkaar te combineren. Of je nu een naadloos kamerbreed tapijt wil of een karpet, het kan allemaal: mix en match de kleuren en texturen van de verschillende collecties en creëer zo eindeloze combinaties.

Nieuw voor 2010 is onze luxe Country Contemporary collectie. Deze collectie leent zich heel goed om een karpet van te maken. De volle, gesneden pool voelt heerlijk zacht aan, geeft een luxe gevoel en straalt stijl en elegantie uit, waardoor het product uitstekend tot zijn recht komt in de woon- of slaapkamer. Als aanvulling op het kleuren pallet van Country Classic/2 worden de bestaande natuurlijke kleuren “Sesame”, “Almond” en “Pecan” uitgebreid met de schitterende kleuren “Pistachio“, “Pink Peppercorn“, “Juniper Blue“, “ Black Pepper“ en “Sea Salt“. De 5 verfijnde natuur- en grijstinten en 3 chique kleuren in rood, groen en blauw zorgen voor sterker kleuraccent op de vloer.

Country Contemporary is niet alleen een luxe tapijtegelcollectie (dankzij het dichte velours bestaande uit zacht wolmateriaal, gecertificeerd met Wools of New Zealand), maar het is ook een klimaatneutrale*** collectie. Zowel Country Contemporary als haar voorgangster Country Classic/2 is het resultaat van een klimaatneutrale en daarmee een niet voor de omgeving schadelijk zijnde productieproces.

Volg ons via

facebook instagram pinterest twitter

Maandelijkse nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Brochures aanvragen

Vraag gratis woonbrochures aan in onze brochure service

Brochure aanvragen
Klik hier om GRATIS
informatie aan te vragen