pinterest
Nederlands kampioen parktleggen fan van kleuren WOCA

Nederlands kampioen parktleggen fan van kleuren WOCA

Op de Interieur Collectie dagen in september werden de verschillende kleuren van de WOCA Diamond Oil en Invisible Oil voor houten vloeren en parket met veel enthousiasme ontvangen. Sterker nog: Saar Berks die voor het tweede jaar op rij het Nederlands kampioenschap parketleggen werd, liet weten fan te zijn van de kleuren van de olie van WOCA.

"Wanneer ik volle natuurlijke kleuren wil, kies ik voor WOCA".

Saar maakt al meerdere jaren gebruik van de producten van WOCA, maar na het zien van de kleurmogelijkheden liet zij weten dat dit precies de kleuren zijn die zij wil gebruiken. Saar wilde na het zien van de kleurenstalen van de WOCA Diamond Oil op de Interieur Collectie Dagen dolgraag eigen monsters hebben. Dit om haar klanten te laten zien wat de mogelijkheden van WOCA zijn. Saar gaf aan: “Wanneer ik volle natuurlijke kleuren wil, kies ik voor WOCA.”

 FotoNederlands kampioen parktleggen fan van kleuren WOCA

Handmonsters van de kleurstalen

Dat was een mooie reden voor het WOCA-team om - als prijs voor haar NK-titel - Saar kleinere handmonsters van de gebruikte kleurenstalen en de WOCA Colour Guide gegeven. De handmonsters bieden een overzicht van de negen WOCA Diamond Oil kleuren. Daarnaast zijn er verschillende combinaties gemaakt van logen en stains met zowel Diamond Oil als Invisible Oil, waardoor nog veel meer kleurmogelijkheden ontstaan.

Wilt je zelf voorbeelden zien van de monsters waar Saar zo enthousiast van werd? Neem dan contact op met een verkooppunt/showroom met WOCA in het assortiment of bezoek meer informatie de woca website

FotoNederlands kampioen parktleggen fan van kleuren WOCA 

PRODUCTEN IN ONS ASSORTIMENT

Bekijk alle producten
banner

Volg ons via

facebook instagram pinterest twitter

Maandelijkse nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Brochures aanvragen

Vraag gratis woonbrochures aan in onze brochure service

Brochure aanvragen
Klik hier om GRATIS
informatie aan te vragen