pinterest
Natuursteen vloer of tegels kopen

Natuursteen vloer of tegels kopen

Je interieur begint bij de basis en dat is de vloer. Deze beslaat een groot oppervlak van een ruimte en is daarmee bepalend voor de uitstraling en stijl van je huis. Veel mensen kiezen voor tegels, omdat deze een lange levensduur hebben en gemakkelijk in het onderhoud zijn.

Vloertegels kiezen

Wanneer je op zoek bent naar vloertegels, wordt al snel duidelijk dat er heel veel verschillende soorten zijn om uit te kiezen. Het is hierbij belangrijk te kiezen voor een vloer die bij jouw lifestyle past. Maar bovenal moet de vloer je aanspreken. Een beetje hulp hierbij zou niet verkeerd zijn.

Bezoek een inspiratiecenter

Bij Nibo Stone natuursteen & keramiek krijg je alle begeleiding en hulp bij het kiezen van vloertegels. Het familiebedrijf bestaat al bijna 100 jaar en heeft een uitgebreide collectie natuursteen en keramische vloertegels. De collecties worden in hun twee ruime inspiratiecenters in Venlo en Vianen gepresenteerd op grote beloopbare oppervlaktes, zodat je een goed beeld krijgt van hoe de vloer er thuis uit kan komen te zien. Er zijn verschillende stijlruimtes gecreëerd waarbij de vloeren door wanden gescheiden zijn. Op die manier kan je iedere vloer afzonderlijk beoordelen, zonder dat je wordt afgeleid door de vloer ernaast.

De enthousiaste verkoopadviseurs van Nibo Stone staan voor u klaar en geven u graag praktische tips en adviezen waar u op kunt letten bij de aanschaf van uw nieuwe vloer. Zij vertellen u over de eigenschappen van de tegels, het leggen, het onderhoud en de kosten. Ze helpen u stap voor stap uw droomvloer uit te kiezen.

FotoNatuursteen vloer of tegels kopen

Dus ga je voor de stoere betonlooktegels van 90 x 90 cm? Of zijn de prachtige keramische houtlook vloeren in lange brede planken of hypermodern visgraatmotief meer jouw smaak...

FotoNatuursteen vloer of tegels kopen

Het keramisch parket heeft een voelbare houtnerf en een structuur zodat de planken nauwelijks van echt hout te onderscheiden zijn. Of kies uit de vele verschillende en unieke natuursteen vloeren...

FotoNatuursteen vloer of tegels kopen

Waar je ook voor kiest, in de inspiratiecenter van Nibo Stone kan je alle vloertegels vergelijken, zien en voelen. 

Volg ons via

facebook instagram pinterest twitter

Maandelijkse nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Brochures aanvragen

Vraag gratis woonbrochures aan in onze brochure service

Brochure aanvragen
Klik hier om GRATIS
informatie aan te vragen