pinterest
Natuursteen en keramisch parket voor binnen & buiten!

Natuursteen en keramisch parket voor binnen & buiten!

Ben je op zoek naar een echte natuursteen vloer of een look-a-like houten vloer van keramiek? Ga dan eens langs bij de inspiratiecenters van Nibo Stone in Vianen en Venlo. De verkoopadviseurs staan voor je klaar en geven je graag praktische tips en adviezen waar je op kunt letten bij de aanschaf van je droomvloer of nieuwe terras. Zo weet je meteen alles over de eigenschappen van de tegels, het leggen, het onderhoud en de kosten.

Vloeren van natuursteen en keramische parket

Je interieur en je terras begint bij de keuze van de vloer. Wanneer je op zoek gaat naar tegels voor binnen of buiten, is goed advies belangrijk. Dan ben je bij Nibo Stone aan het juiste adres. De collecties zijn hier gepresenteerd op grote beloopbare oppervlaktes, zodat je een goed beeld krijgt van hoe de tegels er bij jou thuis uit komen te zien.

FotoNatuursteen en keramisch parket voor binnen & buiten!

Keramisch parket

Houd je van een houten vloer, maar niet van het onderhoud? Keramisch parket heeft een voelbare houtnerf en een structuur zodat de planken nauwelijks van echt hout te onderscheiden zijn. Tijdens het Paasevent kan je de prachtige keramische houtlook vloeren in lange brede planken bekijken en voelen. Misschien is dit wel jouw droomvloer! >> lees meer

FotoNatuursteen en keramisch parket voor binnen & buiten!

Keramisch parket terras

En ook voor het terras is een keramisch parket heel erg geschikt en onderhoudsvriendelijk. Bekijk hier de mogelijkheden voor het terras.

Of kies je liever uit de verschillende en unieke natuursteen tegels of terrastegels?

FotoNatuursteen en keramisch parket voor binnen & buiten!

Natuursteen Himalaya Grey

Natuursteen is een unieke, stijlvolle en duurzame vloerbedekking en verkrijgbaar in veel soorten, maten en kleuren. Maar welke natuursteen vloer past het beste bij jouw stijl, interieur en wensen? Bij Nibo Stone zie je de mogelijkheden op het gebied van natuursteen voor binnen en voor het terras! Een voorproefje vind je hier

FotoNatuursteen en keramisch parket voor binnen & buiten! 

Natuursteen terrastegels

Foto's: Nibo Stone

PRODUCTEN IN ONS ASSORTIMENT

Bekijk alle producten
banner

Volg ons via

facebook instagram pinterest twitter

Maandelijkse nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Brochures aanvragen

Vraag gratis woonbrochures aan in onze brochure service

Brochure aanvragen
Klik hier om GRATIS
informatie aan te vragen