pinterest
Natuursteen en keramische vloeren

Natuursteen en keramische vloeren

Ben je op zoek naar een natuursteen vloer, keramisch parket of een stoere betonlook vloer? Of wil je ook zo'n mooie keramische buitenvloer? Bij Nibo Stone vind je dan zeker je droomvloer.

FotoNatuursteen en keramische vloeren

Kies de vloer die bij jou past

In de extra grote showrooms van Nibo Stone in Vianen en Venlo kan je de vloeren zien en voelen. De vloertegels zijn namelijk allemaal gelegd op grote beloopbare oppervlaktes. Zo kan je echt ervaren hoe de vloer er bij jou thuis uit kan komen te zien

Een mooie en functionele vloer waar je jarenlang onbezorgd op kunt leven

De adviseurs van Nibo Stone staan klaar om je te adviseren. Voor jouw droomvloer is het namelijk belangrijk dat je niet alleen voor een vloer kiest die je mooi vindt, maar ook voor een vloer die bij jouw lifestyle past. Hoe is de gezinssamenstelling? Welke verwachting heb je van de vloer? In welke ruimte komt de vloer? Wanneer je met dit soort zaken rekening houdt, kies je niet alleen voor mooi, maar ook voor een functionele vloer waar je jarenlang onbezorgd op kunt leven. De medewerkers van Nibo Stone kunnen je alles vertellen over de vloer, het leggen, de vloerverwarming en het onderhoud van de tegelvloer.

Nieuwe collectie

Nibo Stone had al superveel keus in de grote collectie, maar nu is het assortiment tegelvloeren nog groter. Stoer natuursteen, trendy XXL tegels en warm keramisch parket; voor iedereen zit er wel een passende vloer tussen.

FotoNatuursteen en keramische vloeren

Deel dit artikel:
deel op facebook deel op linkedin deel op twitter deel op pinterest deel op whatsapp
banner
banner

PRODUCTEN IN ONS ASSORTIMENT

Bekijk alle producten
banner

Volg ons via

facebook instagram pinterest twitter

Maandelijkse nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Brochures aanvragen

Vraag gratis woonbrochures aan in onze brochure service

Brochure aanvragen
Klik hier om GRATIS
informatie aan te vragen