pinterest
Bamboevloeren van MOSO Bamboe

Bamboevloeren van MOSO Bamboe

Bamboevloeren hebben een hippe uitstraling en zijn allang niet meer alleen maar bereikbaar voor trendsetters. De collecties van MOSO Bamboe bevatten tientallen verschillende vloertypen, met een enorme variatie aan verschillende kleuren, stijlen en afwerkingen. Hierdoor worden bamboevloeren – ook qua prijsstelling - bereikbaar voor elke doelgroep.

FotoBamboevloeren van MOSO Bamboe

Innovatieve vloeren

Bamboe wint snel aan bekendheid als duurzaam product. Was het in het begin voornamelijk de hippe consument die bamboe op de vloer had liggen, tegenwoordig is bamboe als vloer beschikbaar voor elke woning en elk kantoor.

De toenemende vraag naar bamboe is deels te verklaren doordat we steeds vaker voor duurzaamheid kiezen. Een andere verklaring is het enorme diverse aanbod aan bamboeproducten door innovaties. Waar bamboevloeren eerst nog alleen beschikbaar waren in de standaard massieve blanke of caramel versie, zijn er nu ook geborstelde, gebeitste en gekleurde vloeren beschikbaar.

Groen, Groener, Groenst

Met de collecties biedt MOSO de woonbranche een duurzaam alternatief voor binnen én buiten. Alle bamboe producten van MOSO zijn aangetoond CO²-neutraal over de hele levenscyclus. De producten zijn gemaakt van de snelst groeiende plant ter wereld: maximaal 1 m per dag!

Voor meer informatie over bamboevloeren? Vraag hier de brochure aan!

Download de brochure

Deel dit artikel:
deel op facebook deel op linkedin deel op twitter deel op pinterest deel op whatsapp
banner
banner

PRODUCTEN IN ONS ASSORTIMENT

Bekijk alle producten
banner

Volg ons via

facebook instagram pinterest twitter

Maandelijkse nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Brochures aanvragen

Vraag gratis woonbrochures aan in onze brochure service

Brochure aanvragen
Klik hier om GRATIS
informatie aan te vragen