pinterest
Mix & Match de mooiste vloeren met luxe vinyl

Mix & Match de mooiste vloeren met luxe vinyl

Je kan nu zelf je vloer samenstellen met luxe vinyl van Moduleo Moduleo Moods. Zo mooi! Het is een compleet nieuwe manier om je huis, kantoor, winkel, hotel of restaurant een hele persoonlijke touch te geven.

Van visgraat tot driehoek en ruit

Architecten en ontwerpers krijgen een echte ‘creatieve studio’ ter beschikking om een bijzondere vloer te creëren, omdat alle verschillende patronen, dessins en formaten van de vinyl vloeren met elkaar te combineren zijn. Variërend van een visgraat plank tot Hongaarse punt en van zeshoek tot driehoek en ruit. Omdat alles met elkaar gecombineerd kan worden, zijn er oneindig veel mogelijkheden.

Bijkomend voordeel is dat je op een mooie manier verschillende zones in de ruimte kan 'afbakenen'

FotoMix & Match de mooiste vloeren met luxe vinyl
Moduleo Moods maakt gebruik van verschillende geometrische dessins uit bestaande collecties (Transform en Impress) die met elkaar te combineren zijn. Daardoor zijn er eindeloze verlegpatronen mogelijk en bepaal je meer dan ooit zelf de uitstraling van de ruimte, van uiterst speels tot strak-modern of traditioneel. Bijkomend voordeel is dat je op een leuke manier verschillende zones in de ruimte kan afbakenen, met elk dessin afgestemd op het specifieke doel.

Unieke voordelen

Anders dan natuurlijke materialen zoals steen en hout, waarvan je met Moods wél de look in huis kunt halen, heb je daarbij ook unieke onderhoudsvoordelen. De vloer voelt aangenaam en warm aan, is geluiddempend, bestand tegen krassen of vlekken en ook bijzonder geschikt voor horeca, want hij is waterbestendig. Ook de combinatie met vloerverwarming is geen probleem. De Moods installatie gebeurt door te verlijmen, zonder breekwerk dus.

FotoMix & Match de mooiste vloeren met luxe vinyl

Foto's: Moduleo

Volg ons via

facebook instagram pinterest twitter

Maandelijkse nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Brochures aanvragen

Vraag gratis woonbrochures aan in onze brochure service

Brochure aanvragen
Klik hier om GRATIS
informatie aan te vragen