pinterest
Zo ben je verzekerd van goede warmte- én geluidsisolatie van je woning

Zo ben je verzekerd van goede warmte- én geluidsisolatie van je woning

Dit is het jaar dat je je woning goed wilt isoleren; dat scheelt namelijk niet alleen flink in je portemonnee, maar is ook een mooie stap naar een energiezuinige woning. Pak je de warmte-isolatie aan, dan kan je met Easycell meteen ook de geluidsoverlast van de (houten) vloeren in huis aanpakken. Zo zorg je ervoor dat je heerlijk comfortabel kan wonen!

Easycell isolatiemateriaal

Het isoleren van je huis is niet alleen belangrijk om de warmte binnen te houden en zo zuiniger met energie om te gaan, het is ook het begin van een traject om je woning stap voor stap voor te bereiden op duurzaam verwarmen, zoals met een (hybride) warmtepomp. Met Easycell isolatiemateriaal ben je verzekerd van goede warmte-isolatie van je vloer, plafond, muur of dak. Maar je kan meer!

Houd warmte binnen en geluid buiten

Met het isolatiemateriaal van losse, wollige vlokken van cellulose weet je zeker dat je perfecte warmte isolatie zal krijgen én geluidsisolatie van je (houten) vloeren, plafonds en muren. Het materiaal dempt geluid, zoals muziek en voetstappen én zorgt ervoor dat de warmte in huis wordt behouden. Je houdt de warmte binnen en het geluid buiten, dat wil je toch!

Geluidsisolatie houten vloeren

Nooit meer wakker liggen door het lawaai van de bovenburen door houten vloeren? Geen geluidsoverlast meer van de muziekinstallatie bij de buren? Dat kan je meteen ook aanpakken en zonder een ingrijpende verbouwing. De holle ruimtes tussen het plafond en een houten vloer kunnen opgevuld worden met het isolatiemateriaal van Easycell. Het plafond isoleren is snel gedaan en zorgt voor rust en privacy.

Het materiaal bestaat uit losse, wollige vlokken van cellulose met lange vezels en is van hoge kwaliteit. Met de inblaasmachine van Easycell kan isolatiemateriaal onder lage druk worden ingeblazen in vloeren, muren en plafonds. Een isolatietotaal plan is binnen 1 dag klaar en kan je ook zelf doen. Huur eenvoudig een inblaasmachine bij de Boels of de Huurmaat en doe de bestelling via de website

 

Volg ons via

facebook instagram pinterest twitter

Maandelijkse nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Brochures aanvragen

Vraag gratis woonbrochures aan in onze brochure service

Brochure aanvragen
Klik hier om GRATIS
informatie aan te vragen