Met deze olie verrijk je gemakkelijk jarenlang de natuurlijke look van je houten vloer

Een houten vloer geeft je interieur een fantastische uitstraling en een luxe gevoel. Om heel lang te kunnen genieten van de vloer, is onderhoud een must. Zie je op tegen dit terugkerende onderhoudsklusje, dan is er goed nieuws! Rubio Monocoat Oil Plus 2C is een geavanceerde houtolie dat niet alleen uitstekende bescherming biedt, maar ook de natuurlijke uitstraling van het hout verrijkt, zonder de behoefte aan complexe behandelingen of overmatige lagen. Met slechts één laag voorzie je jouw houtenvloer van de juiste zorg en bescherming.

Rubio Monocoat Oil Plus 2C

Een uitstekende keuze voor het onderhoud en de bescherming van houten vloeren is Rubio Monocoat Oil Plus 2C. Het is ontworpen om met slechts één laag aan te brengen, waardoor overlappingen volledig worden geëlimineerd. Hierdoor behoudt je houten vloer zijn authentieke uitstraling zonder ongewenste vlekken of strepen.

Eenvoudige onderhoudsprocedure

Een van de voordelen van het gebruik van Rubio Monocoat Oil Plus 2C is de eenvoudige onderhoudsprocedure. Druppels en vlekken vormen geen bedreiging, omdat ze op het oppervlak blijven liggen en gemakkelijk kunnen worden verwijderd. Dit maakt het ideaal voor houten vloeren in drukbezochte ruimtes zoals keukens en badkamers.

Gebruiksvriendelijke olie

Een ander belangrijk voordeel is de gebruiksvriendelijkheid van dit product. Je kunt je houten vloer opdelen in verschillende dagen zonder je zorgen te maken over afscheidingsstrepen of ongelijke resultaten.

Milieuvriendelijk product

De Rubio Monocoat Oil Plus 2C is milieuvriendelijk omdat het is gebaseerd op lijnzaadolie. Dit betekent dat je niet alleen je hout beschermt, maar ook bijdraagt aan een duurzamere omgeving

Geschikt voor alle houttypes

Of je nu een eikenhouten parket, teakhouten meubelen of een trap van Douglas hout wilt behandelen, Rubio Monocoat Oil Plus 2C is geschikt voor alle houttypes. Met een breed scala aan kleuren, inclusief trendy opties, kun je de uitstraling van je houten vloer aanpassen aan jouw persoonlijke smaak.

Wil je meer weten over de producten van Rubio Monocoat? Vraag hier informatie aan of bezoek hier de website.

Rubio Monocoat

The power of one

Deel dit artikel:

PRODUCTEN IN ONS ASSORTIMENT

Bekijk alle producten

Volg ons via

Maandelijkse nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Brochures aanvragen

Vraag gratis woonbrochures aan in onze brochure service

Brochure aanvragen
Klik hier om GRATIS
informatie aan te vragen