pinterest
Lindura houten vloeren met brede planken

Lindura houten vloeren met brede planken

Ben je op zoek naar een houten vloer met lange, brede planken, maar lijkt dit onhaalbaar na het zien van het prijskaartje? MEISTER heeft dan de perfecte oplossing: de Lindura houten vloeren-collectie. Deze schitterende en innovatieve houten vloeren zijn verkrijgbaar is in 2 verschillende formaten: 27cm x 2200cm en 32cm x 2600cm en dit met de prijs van een "gewone" parketvloer.

FotoLindura houten vloeren met brede planken

Lindura houten vloer | HD 300 | natuur eiken in arctic-wit | mat gelakt

Robuuste eiken vloeren

De Lindura collectie van extreem robuuste planken van Meister bestaat uit vloeren van verschillende houtsoorten zoals eiken, lariks of noten en uit verschillende oppervlaktebehandelingen. Natuurgeoliede Lindura-planken staan voor een markante oorspronkelijkheid: door de unieke productiemethode worden knoesten, scheuren en poriën in het hout extra benadrukt. Wie het graag wat rustieker heeft, kiest voor een mat gelakt oppervlak: hier is het rustige en harmonische algehele plaatje compleet.

FotoLindura houten vloeren met brede planken

Lindura houten vloer | HD 300 | rustiek olijfgrijs | geborsteld en geolied

Een houten Lindura-vloer doet het vooral goed in royale ruimtes. De zeer lange planken komen daar perfect tot hun recht. Lindura is bovendien verkrijgbaar in twee verschillende breedtes die ook samen gelegd kunnen worden - dat levert een bijzonder fascinerend patroon op. Het is een hele sterke houten vloer door zijn speciale opbouw. Een deklaag van echt hout wordt samengeperst met innovatieve 'Wood Powder'. Deze mix van houtvezels en minerale bestanddelen maakt het oppervlak van Lindura extreem belastbaar.

FotoLindura houten vloeren met brede planken

Vraag vrijblijvend meer informatie aan over de mogelijkheden, kleuren en afwerkingen van de Lindura houten vloeren

PRODUCTEN IN ONS ASSORTIMENT

Bekijk alle producten
banner

Volg ons via

facebook instagram pinterest twitter

Maandelijkse nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Brochures aanvragen

Vraag gratis woonbrochures aan in onze brochure service

Brochure aanvragen
Klik hier om GRATIS
informatie aan te vragen