pinterest
Designvloer Classic in acht trendy decors

Designvloer Classic in acht trendy decors

Ben je op zoek naar een designvloer met een trendy design en die gemakkelijk te reiningen is? Dan is de nieuwe´Designvloer Classic´ van MEISTER een aanrader. De vloer is verkrijgbaar in acht spannende, mooie en trendy decors – van de stijlvolle landhuislook tot de trendy Vintage Style. 

Designvloeren met eenvoudig kliksysteem

Flexibel, compact, robuust en gemakkelijk te reinigen: Designvloer Classic (DD 75) is de nieuwe telg in het Designvloer-assortiment van MEISTER. De designvloer Classic is bijzonder warm voor de voeten en daarom niet alleen voor de kinderkamer de allereerste keuze, de bijzonder dunne vloerbedekking – slechts 5 mm – past in elke ruimte. Door het gepatenteerde Multiclic-systeem kan men de afzonderlijke planken heel simpel in elkaar klikken. Designvloer Classic is als flexibele korte plank (lengte: 1290 mm) met rondomlopende voeg beschikbaar in twee verschillende breedtes: 194 mm en 245 mm.

Gezond en geschikt voor mensen met allergieën

FotoDesignvloer Classic in acht trendy decors

Net als bij alle vloeren van MEISTER ziet de producent bij Designvloer Classic geheel af van het gebruik van PVC of schadelijke weekmakers. Designvloer Classic is daarom het gezonde alternatief voor veel vinylvloeren – wat wordt bevestigd door het Duitse keurmerk 'De Blauwe Engel' (Blauer Engel). Dankzij de gemakkelijke reiniging is de vloer ook nog eens hygiënisch en aangenaam voor mensen met allergieën.

Gemaakt met SilentTouch®-technologie

FotoDesignvloer Classic in acht trendy decors

Net als de reeds gevestigde Designvloer SilentTouch® DD 300 wordt ook de nieuwe Designvloer Classic gemaakt met de gepatenteerde SilentTouch®-technologie.

Meer weten? Vraag vrijblijvend informatie aan

PRODUCTEN IN ONS ASSORTIMENT

Bekijk alle producten
banner

Volg ons via

facebook instagram pinterest twitter

Maandelijkse nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Brochures aanvragen

Vraag gratis woonbrochures aan in onze brochure service

Brochure aanvragen
Klik hier om GRATIS
informatie aan te vragen