pinterest
Creëer zelf je nieuwe houten vloer in 3 stappen

Creëer zelf je nieuwe houten vloer in 3 stappen

Wanneer je op zoek bent naar een mooie handgemaakte houten vloer, die perfect aansluit bij jouw levensstijl en interieur, dan ben je bij de uitgebreide Create Your Floor collectie van Solidfloor aan het goede adres.

Ontwerp je vloer

Je ontwerpt zelf je perfecte vloer in een paar stappen. Op de website van Solidfloor kies je je favoriete patroon, de kleur die past bij jouw stijl en interieur en vervolgens maak je een keuze in de afwerking. Zo creëer je een vloer die precies past bij jouw wensen.

FotoCreëer zelf je nieuwe houten vloer in 3 stappen

Create Your Floor by Solidfloor - Plank St Petersburg

En er is genoeg te kiezen, want deze collectie van Solidfloor bestaat uit 6 verschillende vloertypes en wel 14 verschillende kleuren. Behalve brede planken in verschillende gradaties, zijn er bijvoorbeeld ook luxe tegels met of zonder bies, een prachtige visgraat en een zeer stijlvolle Chevron (Hongaarse punt).

En je kan kiezen tussen de standaard licht geborstelde afwerking of een diepe borstelbehandeling. Bij de laatste krijgt de vloer een ruwer effect doordat het zachte hout tussen de nerven wordt verwijderd )dit kan niet bij de tegels).

FotoCreëer zelf je nieuwe houten vloer in 3 stappen

Create Your Floor by Solidfloor - Pierrefonds tegel Vienna

De 14 unieke kleuren zijn helemaal volgens de nieuwste trends.

De 14 unieke kleuren zijn speciaal ontwikkeld voor Create by Solidfloor collectie en zijn helemaal volgens de nieuwste trends. Deze kleurenreeks is geïnspireerd door bekende wereldsteden. Steden die alom bekend staan als centra waar nieuwe ideeën, innovaties en inspiratie ontstaan. En precies de vernieuwing zit in de kleuren die Solidfloor voor je ontwikkeld heeft.

FotoCreëer zelf je nieuwe houten vloer in 3 stappen

Create Your Floor by Solidfloor - Vigraat Reykjavik

Wat voor vloer je ook samenstelt, hij wordt met de grootste zorg geproduceerd en volledig afgewerkt volgens jouw wensen. Jouw eigen unieke vloer.

Volg ons via

facebook instagram pinterest twitter

Maandelijkse nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Brochures aanvragen

Vraag gratis woonbrochures aan in onze brochure service

Brochure aanvragen
Klik hier om GRATIS
informatie aan te vragen